παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

Καλησπέρα σε όλους και όλες...

Πρώτη φορά συμμετέχω στα σχόλια της φυλής των Κριών. Ας όψεται η τρέχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας και οι απρόσμενες εργασιακές εξελίξεις. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που υπάρχει στο εργασιακό μου χώρο.

Μέχρι τώρα οι εργασιακές αναθέσεις μου, είχαν ειδικό χαρακτήρα. Κανείς άλλος δεν τις δεχόταν, ή σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικούντων, κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Έτσι, ήμουν πάντα ο παίκτης-κλειδί, και τελικά τα έργα εκτελούνταν επιτυχώς, και πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικούντων. Σε μία τελευταία ανάθεση, μου πρότειναν "πάρε το έργο πάνω σου και μετά πές μας σε ποιά θέση θές να σε βάλουμε, και θα σε βάλουμε". Πήρα το έργο. Αποστολή επετεύχθη, αλλά η νέα θέση δεν είχε καμμία σχέση με το ζητούμενο από μέρους μου, παρόλα αυτά ήταν αναβάθμιση. Το δια ταύτα. 

Μετά από 7 χρόνια εργασίας, τώρα μου ζητούν - επιβάλλουν να υποβαθμιστώ εντός οργανογράμματος θεωρώντας πως δεν κάλυψα επιτυχώς τη νέα θέση. Αντιπρότεινα, δύο εναλλακτικά σενάρια. Το ένα αφορά αποχώρηση μέσω εθελουσίας εξόδου - τρέχει τέτοιο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή - και το άλλο ως εξωτερικός συνεργάτης να καλύπτω πιθανά εργασιακά κενά. Δεν αποδέχονται κανένα από τα εναλλακτικά σενάρια. Μόνο χρονοτριβούν και πιέζουν ως μόνη επιλογή την υποβάθμιση.

 Τι κάνω συναγωνιστές Κριοιί? Να τους μουτζώσω ή να υπομείνω στωϊκά την επαγγελματική μου αυτοκτονία? Από αστρολογικής πλευράς, την εν λόγω περίοδο, τι θα πρέπει να επιλέξω?

 Ευχαριστω προκαταβολικά για την βοήθειά σας, και χίλια συγνώμη εάν σας κούρασα.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...