παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Κριός: Μεταπροβλέψεις 1

* jingle *

Ναι, το πάρτυ των πλανητών στο ζώδιο του Κριού έχει φτάσει στην αποκορύφωσή του.

Οι μόνοι που δεν καλέστηκαν στο πάρτυ είναι τα Κριάρια.

Έτσι λοιπόν και παρ όλο το κατοστάρι του Δία στη μεγάλη περιοχή η μπάλλα φαίνεται να είναι εκτός πορείας ή αλλιώς, κάπου χαμένη στις κερκίδες.

Ο διαιτητής φαίνεται να θέλει όλη τη δόξα δικιά του και έχει το όνομα Κρόνος, σφυράει πέναλτυ από απέναντι και δείχνει κόκκινες κάρτες σωρηδόν.

Δεν φοβάται το μένος των φιλάθλων γιατί όλοι ξέρουν οτι αν πουν και κάτι παραπάνω θα έρθει και η σειρά τους - αργά ή γρήγορα.

Έτσι, με τον Ουρανό να τεντώνεται κάπου στις αρχές του γηπέδου και τον τερματοφύλακα τον Πλούτωνα να έχει αράξει και να πιάνει όλες τις μπαλιές στο χαλαρό πίνοντας ταυτόχρονα φραπέ και διαβάζοντας εφημερίδα, μόνο κανά δυο παίκτες κάνουν καμμιά γρήγορια κατεβασιά αλλά καταλήγουν να κουτουλάνε τη μπάλα ζαλισμένοι από τα δηλητηριώδη αέρια του Ποσάιντον που ακόμα και διά της απουσίας του μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα σύγχισης και αποπροσανατολισμού.

Με λίγα λόγια τα εξής συνταρακτικά συμβαίνουν στην συμπαθή φυλή των Κριαριών [ που είναι γλυκά κι ευαίσθητα όσο κανένας άλλος να μην ξεχνιόμαστε]

 Οικονομικά νέα: 

Παρ όλες τις φιλότιμες και άοκνες προσπάθειες του κράτους για το τελικό στάδιο της πτώχευσης, εμείς καθόμαστε στο κατάστρωμα τυο Τιτανικού ακούγοντας σε ακατάπαυστο replay το εξής 

 http://www.youtube.com/watch?v=1s8nRL2bPCU

 Στην περίπτωση που δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε κάτω από το νερό - γιατί ο Τιτανικός θα βυθιστεί, είναι το μόνο σίγουρο- θα ήταν καλό να ξεσκονίσουμε εκείνα τα λίιιιγα Κινέζικα που είχαμε μάθει κάποτε.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αρχίσουμε τη μαζική μετανέστευση σαν άλλα λέμμιγκς

 Υγεία- Ομορφιά- Αθλητισμός

 Με την Αφροδίτη στη μεγάλη περιοχή είναι καιρός να αρχίσουμε όλοι την αναδιοργάνωση της απείρου κάλλους -είναι η αλήθεια- εμφάνισής μας.

Μια καλή ιδέα είναι η συγκρατημένη και συγκροτημένη διατροφή.

Μπορούμε να προσπαθήσουμε να χάσουμε λίγα κιλά παρακολουθώντας το τι τρώμε.

Μετά από πολλή ώρα ατένισης του τι θέλαμε να φάμε θα έχουμε ξεχάσει γιατί θέλαμε να το φάμε [victory!!!]

Καθώς και ο Άρης είναι επίσης στο προσκήνιο μπορούμε να τα δώσουμε όλα στον αθλητισμό.

Ημερήσιος στόχος να ανεβάζουμε 5 μέτρα κάθε μέρα τη διαδρομή των 15 μέτρων που τρέχουμε χωρίς να σταματήσουμε για τσιγάρο, για να μουτζώσουμε τον οδηγό που μας πέταξε νερά καθώς έτρεχε με τις ρόδες του αυτοκινήτου του, για να κοιτάξουμε τη γκόμενα [ αυτό για τους άντρες ] , για να κοιτάξουμε τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου, για να χαιρετήσουμε τους 20 γνωστούς ανά τετραγωνικό μέτρο [ αυτό για όσους έχουν ωροσκόπο Τοξότη και άλλα κοινωνικά στοιχεία στο χάρτη τους]  και για να πάρουμε τηλέφωνο τον Γιακουμή.

Στο τέλος θα μπορούμε να λάβουμε μέρος άνετα εδώ: 

http://www.youtube.com/watch?v=dmyz_f8Sx14

* Να μην ξεχάσουμε κράνη-επιγονατίδες

 Επιστήμη - Επικοινωνία

Με τον Ερμή να βγαίνει και αυτός δειλά , είναι καιρός να αρχίσουμε να μιλάμε ακόμα περισσότερο - αν και ποτέ δεν μπορεί κανείς να φανταστεί οτι υπάρχει και ακόμα περισσότερο από όσο μιλάμε ήδη.

Αν και κανείς δεν μπορεί να πει και πολλα για τον 9ο ηλιακό μας οίκο , θα πρέπει να πάρουμε και άλλα πτυχία, να μάθουμε και άλλες ξένες γλώσσες..να...να

πρέπει....να...λάβουμε..περισσότερη...γνώση... [ στερητικό σύνδρομο]

 Life style

 Με τον καιρό να θυμίζει μπουρίνι στη Σίβηρη μήνα Αύγουστο μπορούμε να την αράξουμε στο μπαλκόνι φορώντας το αδιάβροχό μας και ακούγοντας Dub  χωρίς να υπάρχει τριγύρω η φασαρία των Γερμανών. Παράδεισος !!

 Αισθηματικά

 Με όλη αυτή την πλανητική ανακατωσούρα, ένα είναι το σίγουρο: Βαδίζουμε με βεβαιότητα σε μια συναισθηματική γαλήνη, ο ιδανικός σύντροφος μας περιμένει στη γωνία-  η πληρότητα αλλά και η έξαρση των ερώτων μας  δεν είναι πλέον μία ουτοπία.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=tc56nQz690Y

 

 Τελικά, σε ένα σύμπαν που γίνεται  τόσο ασυνάρτητο, το να ψάχνουμε την ισορροπία στην Αστρολογία, ένα σύστημα που κάποτε είχε βασιστεί σε άλλους νόμους αρμονίας που πλέον δεν φαίνεται οτι ισχύουν , είναι μάλλον άτοπο..

[ Πάμε για άλλα σύμπαντα ]

 http://www.youtube.com/watch?v=_YddtviUFtI

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...