παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
....
Θέατρο ΑΡΤΙ, Ηπείρου 41, 10433, 1ος όροφος, ώρες 10:00-16:00

Created by:

More info
Με δεδομένη την ανάγκη παραγωγής σύγχρονου ελληνικού έργου -γιατί το σύγχρονο έργο λειτουργεί ως πρίσμα που αντανακλά τη συνολική εμπειρία ενός λαού- και με την ελπίδα ότι υπάρχουν πολλοί ικανοί αλλά άγνωστοι νέοι δημιουργοί, των οποίων η φωνή χρειάζεται ένα «βήμα» για να ακουστεί, η Καλλιτεχνική Εταιρεία «Θέατρο–Εργαστήριον» και το Θέατρο «Άρτι» προκηρύσσουν διαγωνισμό για τη συγγραφή πρωτότυπου θεατρικού έργου.

Οι βασικοί όροι... του διαγωνισμού είναι οι εξής: 1) Η ηλικία των συγγραφέων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 40 έτη και 2) τα έργα που θα υποβληθούν να μην να έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν, να μην έχουν κατατεθεί σε παλαιότερους διαγωνισμούς ούτε εκδοθεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα έργα τους το αργότερο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Κατά την πρώτη φάση, η κριτική επιτροπή, κατόπιν μιας πρώτης αξιολόγησης των κειμένων, θα προκρίνει επτά (7) έργα, τα οποία θα παρουσιαστούν υπό τη μορφή θεατρικού αναλογίου στην Αίθουσα Τέχνης «Άρτι» μέσα στον Μάιο του 2011. Κατά τη δεύτερη φάση, θα επιλεγεί τελικά –από το σύνολο των 7 που θα προκριθούν– το έργο που θα βραβευθεί και το οποίο θα ενταχθεί στο ρεπερτόριο του Θεάτρου «Άρτι» για τη θεατρική περίοδο 2011-12. Στην τελική κρίση θα συμμετάσχει και το κοινό, αφού στις πέντε ψήφους των μελών της κριτικής επιτροπής θα προστεθεί ως έκτη η ψήφος του κοινού.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, που περιλαμβάνει τους αναλυτικούς όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, δημοσιεύεται στον δικτυακό τόπο της Δραματικής Σχολής «Εμπρός–Θεατροεργαστήριον» www.empros-ergastirion.gr. Περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν σχετικές διευκρινίσεις στα τηλέφωνα: 210 6529 563, 6936 458 741 & 6945 370 529.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...