παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μανιφέστο 11ου Οίκου

(Κρόνος στον 11ο, Άρης στον 11ο, Ακμή 11 Σκορπιός και διέλευση Πλούτωνα...)

 

 

 

 

Η ισχύς εν τη ενώσει. Η ομάδα είναι δύναμη. Ο μεγάλος μας κόσμος είναι μια κοινότητα ανθρώπων.

Είναι το σημείο που οι διαπροσωπικές σχέσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα για χάρη του "κοινού καλού".

 

Αν έχω κάποιο πρόβλημα σχετικά, είναι ακριβώς το παραπάνω - δηλαδή έχω την τάση να γίνομαι προσωπικός(άρης) μέσα σε μια ομάδα(11). Κι από την άλλη δυσκολεύομαι να πάρω την ευθύνη(Κρόνος) να μιλήσω εκ μέρους των πολλών(11) - θεωρώ σε κάθε περίπτωση ότι αυτό είναι ανειλικρινές και άδικο. 

 

Ξεπερνάω μια αγοραφοβία, ή καλύτερα, μια φοβία μου να συναναστρέφομαι και να εκτίθεμαι ταυτόχρονα σε πολλά άτομα όντας ανοιχτός, ειλικρινής και άμεσος. Παρόλα αυτά μεγαλώνοντας στρέφομαι ολοένα και περισσότερο σε ομάδες, κόντρα  στην ανασφάλειά μου, για την προσωπική μου εξέλιξη, μένοντας όμως αυστηρά πιστός στις ιδέες μου για το τί σημαίνει "ομάδα".

 

Αν μιλάμε για αστρολογία, συμπεριλαμβάνεται στις έννοιες του 11ου Οίκου. Η ομάδα επίσης, η κοινότητα, καθώς και το διαδίκτυο...

 

Δυστυχώς στην ανθρώπινη κοινωνία συνηθίζουμε να σχηματίζουμε ομάδες ατομικού συμφέροντος - έκφραση της αρχετυπικής αντίθεσης του άξονα 5ου και 11ου Οίκου(Εγώ-Εμείς). Αυτό αποτυπώνεται στο σταυρό των σταθερών ζωδίων: Η ομάδα του 2ου Οίκου(για το υλικό όφελος) ή του 8ου(για την εξουσία) κάποιου είδους "κάστας" ή σέκτας. Στην περίπτωση του 5ου είναι ένα ατομικό βασίλειο. Όλα τα παράπανω, πολύ μακριά από το σχηματισμό μιας ομάδας του 11ου που προυποθέτει εξελιγμένους - σε πολλά επίπεδα - ανθρώπους.

 

Η ιδιοκτησία είναι η συγκαλυμμένη μας απληστία. Η ματαιοδοξία, δικαιολογία για την εκμετάλλευση του συνανθρώπου. Ο παραφουσκωμένος εγωισμός, η ανεπάρκεια του Εγώ να εκφραστεί δημιουργικά.

Ζούμε σε μια γειτονιά που τα παράθυρα σκεπάστηκαν με γιγαντοαφίσες της Κόκα-Κόλα και δυσκολευόμαστε να αναπνεύσουμε και να δούμε το φως του ήλιου - ό,τι δικαιωματικά μας ανήκει.

 

Είναι όμως μια ενοχλητική μυρωδιά που πλανάται βρωμοκοπώντας  κάτω από την αρωματισμένη μας επιδερμίδα. Μια καταστροφική δύναμη που βάζει φωτιές όσο στους κάδους απορριμάτων, τόσο και στα ανάκτορα. Είναι η αλήθεια που δε μπορούμε να αποφύγουμε.

 

Εύχομαι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω να δώσει σε όλους προσωπικά ένα μάθημα για το τί σημαίνει Κοινωνία. Κάτω οι πυραμίδες - Ζήτω οι κύκλοι...

...οι κύκλοι, οι κοινότητες, οι ομάδες Ανθρώπων.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...