παρακαλώ περιμένετε...

Σεληνη σε αντιθεση με Κρονο

  • KELLY79 @ 10.11.2009 20:32
    Καλησπέρα yannakarka!
    (που το διάβασες αυτο?)
    Δεν είναι μία εύκολη όψη, για αρχή είναι αντίθεση και στις όψεις αντίθεσης μέχρι να ισορροπήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε τα στοιχεία του κάθε ένα πλανήτη από τους δύο στο χαρακτήρα μας, συνήθως τραβάμε είτε το ένα είτε το άλλο άκρο. Δε γνωρίζω σε ποιούς οίκους έχεις αυτή την όψη, πάντως η Σελήνη σχετίζεται σε ψυχολογικό επίπεδο με τη συναισθηματική μας έκφραση, με το πόσο ασφαλείς νοιώθουμε ψυχολογικά, με τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας στο περιβάλλον. Ένα άτομο με αντίθεση Σελήνης Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη είναι πολύ πιθανό να "κλωτσάει" στο να δέιξει την αγάπη του στους άλλους χωρίς αναστολές (Κρόνος) και είτε φέρεται κάποτε εξαρτημένα και πολύ συναισθημaτικά (Σελήνη) και κάποτε ίσως ψυχρα, βάζει όρια σε αυτή την ανταλλαγή συναισθημάτων, μπορεί επίσης να μη δείχνει απολύτως τίποτα στον "άλλο" και όλα τα παραπάνω σχετίζονται με το γεγονός ότι το άτομο με αυτή την όψη ένοιωσε ή διάλεξε να νοιώσει ότι η αγάπη της μητέρας του δεν ήταν αρκετά ζεστη.
    Αυτό το μοτίβο της αυστηρής (Κρόνος) μητέρας (Σελήνη) είναι που αναπαραγάγει ενστικτωδως στις σχέσεις του, και όπως ανέφερα για να ισορροπήσει αυτή την ανασφάλεια και ψυχρότητα στην εκδήλωση των συναισθημάτων, εμφανίζεται και παράλογα (?) συναισθηματικό.
    Αυτή δεν είναι μία συμπεριφορά που δε βελτιώνεται όπως καταλαβαίνεις και αρκετά μαλιστα.
    Τώρα, επειδή η Σελήνη σχετίζεται με την υγεία και στις γυναίκες και με τη μητρότητα και τη γυναικολογική υγεία, πιστεύω οτι οι γυναικες με αυτή την όψη έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία σε αυτά τα θέματα.
    Επειδή η Σελήνη επίσης δειχνει το είδος του γυναικείου προτύπου που έχουμε, είναι πιθανό να έβλεπες τη μητέρα σου με κάποιο τρόπο να μην εκφράζει (Κρόνος) τη γυναικεία της φύση έντονα, να είναι μία γυναίκα σε μόνιμο άγχος λόγω των ευθυνών που της προκαλεί ο ρόλος της μητέρας και εσύ με τη σειρά σου να αρνείσαι τη θηλυκή σου πλευρα (ελπίζω να απευθύνομαι σε γυναικα).
    Αυτά, xx, α! και διορθώνονται μέχρι στο σημείο να είσαι καλύτερα με τον εαυτο σου γιατί η Αστρολογία είναι αυτογνωσία και όχι μάγια !
  • yannakarka @ 11.11.2009 07:49
    KELLY 79
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση .Η σεληνη μου ειναι στον καρκινο και στον 9ο οικο.Το διαβασα σε ενα αμερικανικο αστρολογικο site .
    Πραγματι τα παιδικα μου χρονια και η σχεση με την μητερα ηταν δυσκολη
    Οσο για την επιδημανση σχετικα με τα γυναικολογικα προβληματα εχεις απολυτο δικιο .
    Επισης ενω ειμαι αρκετα επιτυχημενη επαγγελματικα και ιδιαιτερα επικοινωνιακη δυσκολευομαι να δεθω με τους αλλους με εξαιρεση βεβαια αυτους που ανηκουν στο στενο οικογενειακο περιβαλλον .Φανταζομαι οτι εχει καποια σχεση με ολα αυτα .Και παλι σε ευχαριστω για το χρονο σου

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...