παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ !!

Αυτή την εποχή κατά την οποία ο χρόνος επιταχύνεται, οι κύκλοι των θεμάτων των ανθρώπων ολοκληρώνονται. Αυτό συμβαίνει διότι ενόψει της αναχώρησης της ψυχής του πλανήτη πρέπει οι ψυχές των ανθρώπων να προλάβουν να κλείσουν τους λογαριασμούς τους.

Δυστυχώς όμως πολλοί άνθρωποι δε θέλουν, ή αδυνατούν να μπουν στις αλλαγές.

Η στάση αυτή τους κάνει να λιμνάζουν σʼ ένα πεδίο που διαλύεται και το οποίο, επειδή προσπαθούν να διατηρήσουν, φθείρονται ψυχικά και σωματικά.

Διανύουμε μια περίοδο μεταλλάξεων κατά την οποία οι πιέσεις για αλλαγές της συνειδητότητας είναι πολύ  ισχυρές και επίπονες Γιʼ αυτό ο συντονισμός με τις αυξανόμενες δονήσεις της νέας Γης, μας προστατεύει από τις απόρροιες συγκρούσεων μεταξύ της παλαιάς ενέργειας που φεύγει και της νέας, που ήδη εκφράζεται στον πλανήτη.

Ο πόλεμος αυτών των δύο ενεργειών, είναι εξουθενωτικός για τους ανθρώπους που εμμένουν στα παλαιά πρότυπα και τις εξαρτήσεις. Την εποχή αυτή έχει δημιουργηθεί στον πλανήτη μια ψευδής κατάσταση. Εχει τη μορφή οικονομικής κρίσης, η οποία στοχεύει μέσω της διοχέτευσης και επιβολής φόβου, να συγκρατήσει τις παλαιές ενέργειες.

Οι άνθρωποι όμως πρέπει να αντιληφθούν ότι τα παλαιά συστήματα της οικονομίας, της θρησκείας, καθώς και τα κοινωνικά πλαίσια καταρρέουν. Πρέπει επίσης νʼαντιληφθούν, ότι ο πλανήτης διαλύει αυτές τις καταγραφές του στο χωνευτήρι της αντιϋλης και ότι υπάρχει μεγάλος πλούτος στη Γη, ο οποίος δεσμεύεται από τους αρχηγούς των δυναστών.

 

Αυτό που οι άνθρωποι δε βλέπουν είναι η αρχή μιας εξέλιξης που αυτή τη στιγμή γεννιέται στην καρδιά του πλανήτη. Οσοι συνδέονται με αυτό τον παλμό, δεν θα βιώσουν αρνητικά το αντίκτυπο της πάλης. Θα την παρακολουθούν απλώς να συμβαίνει. Η επίγνωση καθώς και η ανώτερη ευφυϊα θεωρούνται ισχυρά κλειδιά δύναμης. Η ανώτερη ευφυϊα είναι κάτι που δε διαθέτει η αντίθετη πλευρά. Οι άνθρωποι αυτοί νομίζουν ότι κερδίζουν, επειδή λειτουργούν μόνο με εγωιστικά και εγωκεντρικά κίνητρα. Όταν βλάπτουμε έναν άνθρωπο, η ενέργεια αυτή απορροφάται από την αρνητική πλευρά, σαν τροφή. Επειτα η άχρηστη τοξικότητα εκτοξεύεται σε διπλάσια μορφή επάνω μας, διότι είμαστε καθρέπτες αντανάκλασης ενεργειών. Οι άνθρωποι που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο χαίρονται πρόσκαιρα, αλλά το αντίτιμο που πληρώνουν είναι πολύ μεγάλο (απώλειες, αρρώστιες, πόνος κλπ).

 

Ο φόβος και η καταστροφή σπέρνεται αυτή τη στιγμή στις συνειδήσεις των ανθρώπων, με σκοπό οι δυνάστες νʼαπορροφήσουν αυτές τις τεράστιες μάζες τοξικής ενέργειας που εκπέμπονται, για να μην αφανιστούν. Εστίες μικρών παραδείσων, που αποτελούνται από ανθρώπους της γνώσης και από φωτεινούς πολεμιστές, ενδυναμώνονται από τη φωτεινή ιεραρχία και εξαπλώνουν τώρα στον πλανήτη τις νέες μορφές ανάπτυξης. Κάποιοι όμως, επιλέγουν να μάθουν μέσα από ισχυρό πόνο και σύγκρουση, παραμένοντας αγκιστρωμένοι στις παλαιές ενέργειες. Την τοξικότητα αυτή, προσπαθούν  να τη μεταγγίσουν σε ανθρώπους γύρω τους και να τους εμβολιάσουν.

Γιʼαυτό είναι απαραίτητο να κρατάμε το συντονισμό μας σε υψηλές δονήσεις, επιλέγοντας διάφορα ερεθίσματα που μας ανεβάζουν ψυχικά.

Να μη μεταφράζουμε τα προβλήματα ως ατυχίες αλλά να βρίσκουμε το μάθημα μέσα από αυτά. Να παρατηρούμε τις συγχρονικότητες, διότι μας βοηθούν να αναβαθμίσουμε την αντίληψή μας.

Να είμαστε γειωμένοι. Σκοπός μας  να είναι η μετάδοση ενέργειας για την αναβάθμιση του συνόλου κι όχι για προσωπική μόνον ανάπτυξη.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 208 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...