παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δεν μπορώ να το δεχτώ
...ότι το σύμπαν μπορεί να έχει συγκεκριμένα σχέδια για μένα, ή ότι είμαι απλά μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου του... Θέλω να βρω την άκρη, τους λόγους και να προωθήσω τα δικά μου "θέλω". Γιατί πρέπει να θυσιάζονται μοιραία, όποτε ο Κρόνος ή ο Δίας ή o οποιοσδήποτε δε θέλουν να με ευνοήσουν; Κι αν με ευνοούν, γιατί πρέπει να μου είναι τόσο δυσάρεστο; :-|
Εδώ και καιρό οι προβλέψεις μόνο χειροτερεύουν. Μερικές φορές, το ότι είναι έγκυρες απογοητεύει περισσότερο. Πώς να πιστέψω ότι ενδέχεται ξαφνικά η κατάσταση να αλλάξει -ακόμα κι όταν αλλάξουν οι προβλέψεις; Όποτε μια ελπίδα πεθαίνει, συνηθίζω να στρέφω το βλέμμα στην επόμενη - άλλη μία επικείμενη παγίδα... οι τρικλοποδιές που βάζω στον εαυτό μου, η εκάστοτε χρονική προθεσμία αλλαγής οδηγεί στην επόμενη απογοήτευση. Και υπάρχει πάντα συνέχεια που για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αποφύγω. Εγώ κάνω τις κινήσεις μου, όμως το αποτέλεσμα που με ενδιαφέρει δεν εξαρτάται ποτέ από μένα.
Αλλά θέλω να πιστεύω πως, το γεγονός ότι η μοίρα -ή η ζωή- σε δυσκολεύει δε σημαίνει πως δεν μπορείς να τη δυσκολέψεις λίγο κι εσύ.
Από αντίδραση και μόνο θα ήθελα να την παρακούσω, κι ας μη μου βγει σε καλό. Ξεροκέφαλο κριάρι. :P

(ΥΓ)Πάντως, όποιος κι αν είσαι, σχεδιάζεις κάτι;; Αν ναι, πες το μας, για να μην ελπίζουμε άδικα.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...