παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Bravo
Συγχαρητήρια για την ωραιότατη ιδέα με τις ευχές για τα γενέθλια, πολύ με άρεσε! Ωραίο είναι που μπορούμε να δούμε και το χάρτη μας πλέον, και εις άλλα με υγεία!
GPano, εύχομαι πραγματικά να μη σε πειράζει το να σου γράφει κάποιος 2 +3 +10 φορές και να μην το λες από ευγένεια, γιατί όπως βλέπεις του δίνουμε και καταλαβαίνει... :-)
Διάβασα σε κάποια από τις απαντήσεις σου ότι η διαδρομή μας είναι να εξελίξουμε τα θετικά στοιχεία του ζωδίου του ήλιου και όχι του ωροσκόπου όπως λένε σχεδόν όλοι (και η Θ.Ντάκου, το βιβλίο της βοηθάει αρκετά αλλά δεν είναι καθόλου ευέλικτο, συμφωνώ... Εκδόθηκε πρώτη φορά το 1966, άρα μια ενημέρωση είναι νομίζω απαραίτητη...).
Δεν ξέρω αν το λέω επειδή θεωρώ ότι "με βολεύει" αλλά πραγματικά αισθάνομαι ότι εγώ δεν μπορώ (δε θέλω, δε με αφορά, όπως το βλέπει κανείς...) να "εξελίξω" τον ωροσκόπο μου. Αντιθέτως, πολύ με αρέσουν αυτά που συμβολίζει το κριάρι. Πιστεύω ότι με χρόνο και δουλειά ακόμη και τα αρνητικά του μπορούν να μετουσιωθούν σε κάτι ωφέλιμο (για μένα και τους άλλους). Εν ολίγοις, ευχαριστώ για τη διαφορετική άποψη, με βοηθά να καταλάβω.
Τελευταία είμαι κάπως μετέωρη... Δημιουργικότητα μπλοκαρισμένη, σχέσεις επίσης, οικονομικά δεν το συζητάμε... Ν'αλλάξω σχέσεις, ν'αλλάξω χώρα, ν'αλλάξω ασχολίες... Κάπως μου φαίνονται όλα...
Τεσπά, αυτά τα ολίγα και για σήμερα, όπως πάντα προτάσεις ευπρόσδεκτες, καλή δύναμη σε όλους!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...