παρακαλώ περιμένετε...

Karmikes Sxeseis

  • gpano @ 05.01.2009 21:50
    Τι σημασία θα έχει αν είναι η σχέση καρμική ή όχι? Σε τι θα σας βοηθούσε να ξέρετε - σε τι βοηθάει να ξέρουμε, για να το γενικεύσω- αν είχατε/είχαμε συναντηθεί σε προηγούμενες ζωές ως μητέρα και γιος, ή ως δύο σύζυγοι, ή σαν αφέντης και υπηρέτης, ή σαν δύο αδέλφια κλπ? Αν είναι η σχέση καρμική υπάρχει κάποιο μπόνους διάρκειας, συνέχειας, σταθερότητας, ευτυχίας?
  • Psy @ 05.01.2009 22:06
    ΑΝ υπάρχει κάρμα, θα βοηθούσε να το γνωρίζω για να βάλω ακόμα περισσότερη προσπάθεια και να μή το "σέρνω" αέναα,
  • Marilu @ 05.01.2009 22:19
    What about THIS LIFE???? Ασε το κάρμα και show some LOVE!!!!!
  • Psy @ 06.01.2009 00:24
    Είπαμε, ΑΝ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. Που σημαίνει πέρα απο το δέιχνω, πράττω με αγάπη.
  • fldown @ 06.01.2009 00:32
    Αν έχω καρμική σχέση δηλαδή με την κοπέλα μου, αυτή μπορεί να ήταν στην προηγούμενη ζωή ο πατέρας μου και εγώ η κόρη της?? Κύριε Πανόπουλε, ή όποιος άλλος γνωρίζει, σας παρακαλώ πείτε μου... Μήπως αναβιώνω ένα σύνδρομο Ηλέκτρας με την τωρινή μου κοπέλα αν και άντρας?????
  • fldown @ 06.01.2009 00:33
    (όλα εξηγούνται τελικά!)
  • Psy @ 06.01.2009 07:38
    fl και όχι μόνο. Θα μπορούσε να ήταν ο ιεροξεταστής που σε έστειλε στυ πυρά για αυτό και η ενασχόλησή σου με τα σύμβολα. Χι χι.
  • Aquarius982 @ 06.01.2009 12:48
    hahahahaha....oti tha parelavne kai i iera exetasi den to perimena!
    twra se sxesi me ta zwdia pou proanefera mporei kapoios na mou pei ti mporei na ginei?
  • gb488 @ 06.01.2009 12:55
    πάντως δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι μια σχέση είναι καρμική επειδή ο ένας ανήκει στο τάδε ζώδιο κι ο άλλος στο δείνα...πρέπει να δούμε τα δύο ωροσκόπια...αλλά δεν είμαι και πολύ σχετική οπότε περίμενε για άλλες απαντήσεις...
  • gb488 @ 06.01.2009 12:59
    διάβασε εδώ και την απάντηση του fldown εν τω μεταξύ, ίσως τη βρείς χρήσιμη
    http://www.stardome.gr/tribes/leo/9713.html
    Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι μια καρμική σχέση δε σημαίνει ότι θα οδηγήσει απαραίτητα στο γάμο (όταν μιλάμε για ζεύγος δλδ), αν αυτό σε ενδιαφέρει. Μπορεί να οδηγήσει, μπορεί και όχι....
  • KELLY79 @ 06.01.2009 17:38
    μακριά από καρμικές σχέσεις, μεγάλη πίκρα. Ήρθε το κάρμα με μορφή εραστή και σου χτύπησε την πόρτα? Ε βρες το κουράγιο και πες όχι, εξάλλου από ό,τι έχω καταλάβει χοντρικά χοντρικά από προσωπική εμπειρία το κάρμα- ντάρμα και ό,τι σχετίζεται με stuff που κουβαλάμε, είναι μία διαδικασία πίσω στα θρανεία για επανάληψη κυρίως, να δούμε τι μάθατε και τι όχι. Υπάρχει και σχετικό αστρομάθημα πάντως..
  • andreas_zepos @ 06.01.2009 18:33
    kelly επετρεψε μου να διαφωνησω. εγω θα εμπαινα με φορα! (λεμε τωρα...νταξει...). εγω δε θα εφευγα. οσο κι αν ακουγεται δυσκολο, οσο κι αν ακουγεται μαζοχιστικο, μια καρμικη σχεση οντως μπορει να μην κρατησει πολυ, οντως μια καρμικη σχεση μπορει να μην ειναι σχεση τρελης χαρας πολυ συχνα, αλλα οντως μια καρμικη σχεση σε αλλαζει θες δε θες ολοκληρωτικα. σε ποναει, σε φθειρει πολλες φορες, ειναι σαν να περναει απο πανω σου κι απο μεσα σου οδοστρωτηρας, καιγεσαι, τσουρουφλιζεσαι, αλλα δεν ειναι σωνει και καλα για κακο...
    τωρα...απο κει και περα δεν ξερω τι σοι καρμικη σχεση μπορει να εχει ο υδροχοος με τον παρεθενο, και αν οντως εχει, αλλα δε νομιζω να χρειαζεται να ανεβασεις ποστ για να παρεις απαντηση. δες τα αστρομαθηματα... η ρωτα καλυτερα τον εαυτο σου.
  • gpano @ 06.01.2009 18:57
    Κανείς δεν μου απαντάει τι νόημα έχει μια σχέση να ονομάζεται "καρμική"?

    Αν το "μοιραίο" που επικαλούνται όσοι εμπνέονται από την αέναη επιστροφή είναι αναπόφευκτο κομμάτι των καρμικών σχέσεων τότε ΟΛΕΣ οι σχέσεις στη ζωή μας δεν είναι καρμικές?
  • gb488 @ 06.01.2009 19:37
    Κάθε σχέση δηλαδή δημιουργείται γιατί "έπρεπε να γίνει";
  • Psy @ 06.01.2009 19:43
    gpano, δεν γνωρίζω άν υπάρχει κάρμα ή όχι. Εχω διαβάσει σχετικά, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα παιδιών (αποκλειστικά παιδιών) που θυμούνται τη προηγούμενη ζωή τους και οδηγούν στα ίχνη της και κάποια από αυτά αποδεικνύονται. Μετά από αυτά εγώ δηλώνω απλώς ανοικτή. Δεν υιοθετώ τίποτα και δεν απορίπτω. Προσωπικό βίωμα δεν έχω και μεταξύ μας ούτε και θέλω. Αν υπάρχει μετενσάρκωση (όχι μετεμψύχωση) και δεν θυμόμαστε, κάποιος λόγος θα υπάρχει λέω.
    Τώρα αστρολογικά από ότι ξέρω παίζουν οι όψεις του Πλούτωνα με την Αφροδίτη και τα φώτα μεταξύ των ανθρώπων της σχέσης. Οποιαδήποτε σχέσης.
    Εγώ προσωπικά το θέτω διαφορετικά το ερώτημα. Και άν όλες οι σχέσεις είναι καρμικές? Απάντηση: Προσπαθώ να είναι έτσι ώστε κάθε μέλος να απελευθερώνεται από τη σχέση και να είναι εν ισοτιμία και ελευθερία. Προσπαθώ και κάποιες φορές τα καταφέρνω κάπως. Αυτό δίνει δύναμη και ελευθερία και αυτάρκεια. Καλό και σωστό δεν ακούγεται?
  • gb488 @ 06.01.2009 19:48
    Θέλω να πώ ότι εγώ σαν καρμική αντιλαμβάνομαι μία σχέση που "έπρεπε να γίνει" με την έννοια οτι, ανεξάρτητα από την έκβασή της, έχει κάτι να μας δώσει, κερδίζουμε κάτι από αυτήν για τη ζωή, την προσωπικότητά μας κτλ κτλ. Και θεωρώ πράγματι ότι με αυτήν την έννοια όλες οι σχέσεις είναι καρμικές, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Αν όμως ξεκινούσαμε να ρωτάμε, είναι όντως έτσι; Όλοι δλδ αυτό θεωρούμε; Βρίσκουμε σκοπό σε κάθετι; Κι αν δε βρίσκουμε φταίει ότι εμείς δε το ψάχνουμε ή απλά κάποια πράγματα είναι άνευ νοήματος;
    Νομίζω πάντως ότι κάποιος θα ήθελε να ξέρει ότι η σχέση του είναι "καρμική" γιατί όλοι περιμένουμε αυτό που θα μας συνταράξει, και προφανώς όταν μιλάμε για κάρμα δεν εννοούμε κάτι μέτριο (ακόμα κι αν ερμηνεύουμε λάθος όπως προφανώς κάνουμε...)
    Εκτός αν κάνουμε το άλλο λάθος και θεωρούμε ότι αν η σχέση είναι καρμική θα μας φέρει στα σκαλιά της εκκλησίας...
  • Saturned @ 06.01.2009 19:49
    μια καρμική σχέση πολλά βαρύ και όχι?
  • Psy @ 06.01.2009 19:54
    Και εγώ συνεχίζω τη σκέψη και λέω οτι από κάθε σχέση μπορούμε να μάθουμε κάτι και ως εκ τούτου καμία να μήν είναι άνευ νοήματος. Εμείς της δίνουμε η όχι υπόσταση.
  • Psy @ 06.01.2009 19:55
    Saturned, καλό
  • lahmacun @ 06.01.2009 20:09
    Θα πω κατι ακραιο χωρις να εχω καμια σοβαρη αποψη σε σχεση με το αν υπαρχει ή οχι καρμα .

    Ολους τους σημαντικους ανθρωπους της ζωης μου σιγουρα ενιωθα πως τους ηξερα καλα με "μεταφυσικο " τροπο δηλαδη συναισθηματικα- αλογα παραλογα και δεν τραβηχτηκα ποτε πολυ και με κανεναν αν δεν υπηρχε αυτη η βαση .. στα σημεια και εκ των υστερων μπορει να εξηγηθει και ψυχολογικα και αστρολογικα τελευταια αυτη η αισθηση της "αρχεγονης " γνωριμιας ..
    Τι ειναι αληθεια και τι οχι δεν με ενδιαφερει και πολυ να το ανακαλυψω .. αρκει να νιωθω ετσι συναισθματικα οικεια δηλαδη κι οταν δεν νιωθω μου λειπει ομολογω ... και το περιμενω ..

    Υ.Σ Δεν μιλω μονο για ερωτικες σχεσεις .. ειχα και επαγγελματικες και φιλικες πολλες τετοιες -ευκολες δυσκολες ευχαριστες δυσαρεστες κλπ κλπ .
    Καποιοι με ορισαν κι ισως να τους εχω εχω ορισει κι εγω ..
  • Psy @ 06.01.2009 20:11
    Και εμένα μου συμβαίνει αυτό lah.
  • gb488 @ 06.01.2009 20:27
    Εννοείται πως όλοι (?) μας το έχουμε ζήσει αυτό, να νιώθουμε οικεία αμέσως..Δε το νιώθουμε όμως πάντα, άρα αν δώσουμε αυτήν την έννοια στην καρμική σχέση, δεν είναι κάθε σχέση καρμική....
  • lahmacun @ 06.01.2009 21:02
    κι η αγριαδα και ο τρομος παντως που μπορει να μας προκαλει καποιος αν αυτο καθορισει καπως τις επιλογες μας καποια στιγμη και μας οδηγησει σε δρομους που σε αλλη περιπτωση δεν θα παιρναμε θα μπορουσε να θεωρηθει σαν "καρμικο"...

    Θα πω παντως κατι που αφορα εμενα και ισως κανεναν αλλον ασχοληθηκα με την αστρολογια και με αλλα γιατι αδυνατουσα να εξηγησω "λογικα" μια ερωτικη σχεση στην οποια βρισκομουν .. ας πουμε πως η αστρολογια απαντησε καπως κι εγω ¨κολησα" ... πολλες φορες κανοντας αυτοκριτικη καταλαβαινω πως εψαχνα στο "θειο" να βρω απαντησεις για ενα τεραστιο κοματι του εαυτου μου που δυσκολευομουν να αποδεχτω ...

    Το λεω αυτο γιατι εχω μια αισθηση πως μερικες φορες ψαχνουμε ολοι να αποδωσουμε "ευθυνες" για οτι μας συμβαινει στο μοιραιο και οχι στο πως το διαχειριστηκαμε εμεις .. Βασικα μιλω για τον εαυτο μου .. εγω τουλαχιστον αυτο το κανω .. μαλλον με εξυπηρετει ..
  • flamescreen73 @ 06.01.2009 21:12
    Οχι lah. Νομιζω οτι εχεις γενικα δικιο.
    Εμεις και οι αλλοι εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης για το τι γινεται σε καθε περιπτωση. Οι τασεις δεν επηρεαζουν την τελικη αποφαση, απλως την ενισχυουν.
  • KELLY79 @ 06.01.2009 21:59
    αυτό που θέλεις να κάνεις θα το κάνεις πιστεύω lah, κι εσύ , κι εγώ σίγουρα. Επομένως τα να αποφύγουμε οποιαδήποτε ευθύνη διαχείρησης από τις εξηγήσεις τις αστρολογίας , δεν το πιστεύω. Καταλαβαίνω τι γράφεις, δεν απαντώ ούτε διαφωνώντας ούτε συμφωνώντας, αλλά δε μου φαίνεσαι και άτομο που υπεκφεύγεις, ούτε και αρκετοί από εμάς που κάθονται και το ψάχνουν και το αναλύουν και το συζητάνε. Το αντίθετο θα έλεγα, ακριβώς επειδή δε θέλουν να αποφύγουν ψάχνουν. Βέβαια άλλο το κεφάλαιο ότι ο καλός συγγραφέας μπορεί να είναι terrible στο να αντιμετωπίσει τη ζωή ζώντας την και όχι καταγράφοντάς την.
  • lahmacun @ 06.01.2009 22:04
    Κελ .. εβαλα εναν υπαινιγμο εναντιον μου σε σχεση με το πως εχω χρησιμιποιησει την "μεταφυσικη " που υποθετω πως και αλλος κοσμος το κανει .. ετσι κι αλλιως εχω τοσα πολλα χρεη σε αυτη τη ζωη .. σπαρταριστα και μπροστα μου για να εστιαζω στα της προηγουμενης ..

    Το να σκεφτεσαι τη ζωη .. δεν σημαινει πως δεν τη ζεις κιολας .. το να μην σκεφτεσαι καθολου με βαζει σε προβληματισμο ...
    αλλα και παλι ο καθενας εχει ατομικο δρομο για τα βιωματα του ..
  • KELLY79 @ 06.01.2009 22:36
    ε τώρα συμφώνησα, είναι που συχνά δεν βρίσκω τον τρόπο να εκφραστώ με ισορροπία
  • lahmacun @ 06.01.2009 22:44
    κι εγω Κελ .. αλλα τι πειραζει αν στην τελικη καποιοι μας καταλαβαινουν .. δεν χρειαζεται ολοι αν δεν μπορουμε ..

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...