παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!





Έχω μία μανούλα και γω όπως όλα τα παιδάκια! Η δική μου όμως είναι η καλύτερη, η ομορφότερη και σπουδαιότερη!

Είναι μία σούπερ ντούπερ διδυμίνα με ωροσκόπο Λέωντα, Άρη στον Κριό και Κρόνο στην Αίγα και με μία υπογραφούλα που βγάζει κέρατα τράγια.


Σήμερα έχει γενέθλια ο αστεροειδής μου! Έχει γενέθλια η ζουζούνα μου! Μεγάλωσε για μία ακόμη χρονιά! Και θέλω να κάνω κάτι πέραν των συνηθισμένων.

Θα της γράψω εδώ. Και το βράδυ θα της τα πω όλα από κοντά γιατί εάν της δείξω τι έκανα εδώ στάνταρ θα με κράξει.

Την αγαπώ, την λατρεύω, θέλω να είναι πάντα καλά, να μη μου δώσει ο Θεός το σφοδρότερο για μένα χτύπημα να την δω να υποφέρει τουλάχιστον όχι σωματικά, ψυχικά ξέρουμε...

Να γίνει ευτυχισμένη, να της χαριστεί αυτό το χαμόγελο που γεμίζει το πρόσωπο της και την κάνει να λάμπει. Ναι το λιοντάρι μου! Να ζήσει χαρές που δεν έζησε!

Νε μένει κοντά μας, να μας γεμίζει η αγάπη της και εμείς με τα φιλιά μας!

Μανούλα! Γλυκιά μου μανούλα! Μου την δίνεις ώρες ώρες αλλά έτσι όπως έχω νοιώσει για σένα δεν έννοιωσα για κανέναν. Είσαι το κομμάτι μου. Είναι απίστευτο το πως υπάρχει εκείνο το κομμάτι που όσο και αν θυμώσω θυμώσεις ότι και αν συμβεί μόλις βρεθεί μακριά σου χτυπάει και ζητάει την αγκαλιά σου.

Να είσαι γερή μέσα από την καρδιά μου το εύχομαι και ο Θεός να σου χαρίσει ότι δεν είχες ή πόθησες όλα αυτά τα χρόνια, ότι ονειρεύτηκες πως θα σε κάνει πραγματικά χαρούμενη!

Να σε χαιρόμαστε! Δεν κατάφερα να τα πω όλα. Του χρόνου πάλι!

Σε αγαπώ!!!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...