παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προς τον κ. Πανόπουλο
Κύριε Πανόπουλε,

σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας.

Η ιστορία μου λίγο πολύ γνωστή, ιδιαίτερα σε κάποια μέλη που είχαν την καλοσύνη να με ανεχτούν μέσα στο καλοκαίρι προσπαθώντας να μου πουν τη γνώμη τους.

Προς υπενθύμιση του παραλόγου λοιπόν, έχω μια μακροχρόνια σχέση με μια Καρκίνο, 17/7/1975, η οποία είναι από την Φινλανδία, όπου και μένει. Η σχέση μας διατηρείται εξ αποστάσεως τα τελευταία 3 χρόνια αλλά δεν φαίνεται να πηγαίνει και πουθενά όταν αυτή δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και εγώ από την άλλη δεν θέλω να μετακομίσω εκεί. Λογικό είναι να μου πείτε ότι καιρός είναι να χωρίσω και να σας αφήσω στην ησυχία σας και ίσως πρέπει να το κάνω. Διαβάζω σε όλα τα αστρολογικά περιοδικά ότι με το πέρασμα του Κρόνου στην Παρθένο τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, ή μάλλον ότι θα ηρεμήσουμε κάπως, φοβάμαι όμως ότι δεν το βλέπω. Αισθάνομαι ότι έχω χάσει κάθε δρόμο προς το φως και δεν μπορώ να βρω την πολυπόθητη ηρεμία και τό κουράγιο να πάρω την απόφαση.

Αναρωτιόμουνα λοιπόν αν μπορείτε να με διαφωτίσετε με τις αστρολογικές γνώσεις σας για αυτό το θέμα. Κάποιο σχόλιο και για τα επαγγελματικά δεν θα με έβλαπτε επίσης λόγω του ότι ούτε αυτά πάνε καλά.

Αν έχετε τον χρόνο και τη διάθεση.

Ενημερωτικά έχω γεννηθεί στις 16/2/1975, ώρα 00.15 στην Αθήνα.

Να είστε καλά.

Ευχαριστώ
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...