παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΗΕ TRUTH IS OUT THERE και έχει πέσει στο κεφαλι μου...
Όχι δεν είδα ΑΤΙΑ, απλά είμαι Υδροχόος (2/2/76, 1:00 πμ) και βλέπω τον ουρανό σφοντύλι εδώ και δυο μήνες στη δουλειά. Μόνο τη δουλειά έχω έτσι κι αλλιώς γιατί δυστυχώς δεν με πλησιάζει άντρας που να μην διανύει κρίση ηλικίας στον έγγαμο βίο του. Σαν να το γράφω στο κούτελο ενα πράγμα... Μήπως είναι του κωλοζωδίου μου αυτό?
Αφού λοιπόν είμαι single και το μόνο κοινό με την Μαρία Σολωμού στο σηριαλ είναι η αθυροστομία, η παγοκολωνίαση και κάτι φυσικά προσόντα,  είπα κι εγώ να βρω παρηγοριά στη δουλειά.
Αλλά το είπα μόνο εγώ... Γιατί ο επί εξαετία (άλλο ένα και το κάνουμε Χούντα) συνεργάτης και υποτίθεται φίλος, την έχει δει κάπως το τελευταίο δίμηνο. Σαν να έχει ξυπνήσει μέσα του ο Τσάκυ, η κουκλίτσα του Σατανά, ο Εξορκιστής? Το κεφάλι δεν κάνει στροφή 360 μοιρών ακόμα αλλά όλο και το περιμένω. Λέω βλακείες για να ηρεμήσω αλλά τα πράγματα είναι φρίκη. Εχω τρελό κόλλημα με το να νιώθω καλά στον χώρο που δουλεύω γι'αυτό και πάντα θέλω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που γουστάρω. Μέχρι τώρα για μένα ήταν σχεδόν ιδανικά. Αλλά όταν ξαφνικά ο συνεργάτης μου μιλάει λες και τον έδωσα στην Εφορία, εκεί παραδίδω τα όπλα. Στην αρχή αντιδρούσα και ανταπέδιδα το φαρμάκι που μόλις είχα δεχτεί. Μετά σταμάτησα. Και φανταστείτε οτι ως Παρθένος ακόμα δεν έχει φάει ούτε ορεκτικό από Κρόνο. Θα μου πείτε οτι εγώ ως Υδροχόος είμαι στη φάση που γλύφω το πιάτο... Σωστό κι αυτό...
Απλά δεν το μπορώ άλλο, νιώθω χάλια, δεν θέλω να αλλάξω δουλειά και ούτε θέλω να διαλύσω συνεργασία και φιλία επειδή εκείνος έχει προβλήματα που δεν ξέρω κι εγώ τα προσόντα για καριέρα κυματοθραύστη...
Σας έπρηξα...Ο πληθυντικός είναι ένδειξη σεβασμού αλλα και ελπίδας να με διαβάζουν περισσότερα από ενα άτομο γιατί θέλω βοήθεια και φυσικά ο captain, oh my captain George.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...