παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς μπορεί να αγαπάει ένας Υδροχόος;

Είπα να βαλω για τον Υδροχόο γιατί κυκλοφορούν πολλοί στο stardome... :)

Με Αφροδίτη στον Υδροχόο: Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εκκεντρική, πρωτότυπη και αρκετά απρόβλεπτη. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σας από το ζώδιο του Υδροχόου φανερώνουν ότι είστε ένας άνθρωπος που ερωτεύεται συχνά και κεραυνοβόλα, ενθουσιάζεται και παρασύρεται στα πάθη του, όμως όλα αυτά πολύ γρήγορα «εξατμίζονται» γιατί διψάτε για νέες συγκινήσεις. Νιώθετε ερωτική έλξη για άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς. Μπορεί να νιώσετε έντονα καρδιοχτύπια για ένα άτομο που σας χωρίζει μεγάλο ηλικιακό χάσμα, χιλιομετρική απόσταση ή που διαθέτετε διαφορετικό κοινωνικό στάτους. Ακόμα και στον έρωτα λατρεύετε τις προκλήσεις και οι επιλογές σας είναι «περίεργες» αλλά και εκκεντρικές. Βασικός κανόνας σας είναι να μπορείτε να διατηρείτε την ελευθερία σας. Δεν μπορείτε να παραμείνετε σε μια σχέση που σας καταπιέζει ή που δεν σας επιτρέπει να λειτουργήσετε ελεύθερα και ανεξάρτητα. Όταν ένας ερωτικός σύντροφος ξεκινά να περιορίζει την αυτοέκφρασή σας, χάνετε το ενδιαφέρον σας και μπαίνετε σε συναισθηματική ρουτίνα. Μπορεί αρκετές φορές η ερωτική σας συμπεριφορά να κριθεί επιπόλαιη, όμως ποτέ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανιδιοτελή σας αγάπη. Αγαπάτε τα άτομα που περνούν από τη ζωή σας και, όταν υπάρξει χωρισμός, επιθυμείτε να διατηρείτε επαφές. Όταν βρείτε το απόλυτο ταίρι σας, το οποίο θα κατανοήσει τις ερωτικές σας προσδοκίες, τότε παραμένετε σταθερά μαζί του και αφιερώνετε όλη την αγάπη σας.

Με Αφροδίτη στους Ιχθύς: Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων μετριάζει τις εκρηκτικές και απρόβλεπτες τάσεις της προσωπικότητάς σας και σας μεταδίδει για τα ερωτικά σας ζητήματα συναισθηματισμό, ευαισθησία αλλά και άπλετο ρομαντισμό. Ο έρωτας για σας ξεκινά δειλά και τις περισσότερες φορές από μία φιλία που σταδιακά παίρνει μια πιο ερωτική τροπή. Αρκετές στιγμές εμπλέκεστε σε πλατωνικές ερωτικές σχέσεις και αυτό συμβαίνει γιατί ο Ήλιος από τον Υδροχόο σάς κάνει να θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, ενώ η Αφροδίτη από τους Ιχθύς σάς οξύνει τη φαντασία και σας παρασύρει στην τρυφερότητα και την ονειροπόληση. Αρκετές στιγμές δεν μπορείτε να διακρίνετε αν τα αισθήματα που τρέφετε για έναν άνθρωπο είναι μόνο ερωτικά ή και φιλικά και εμπλέκεστε σε συναισθηματικά διλήμματα. Οι περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις δεν είναι του γούστου σας, αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο με τον οποίο θα μπορείτε να ζήσετε το απόλυτο ρομάντζο και θα καταφέρει να συνεπάρει την καρδιά σας και να ζήσετε μαζί του ένα μοναδικό love story! Όσο εύκολα ερωτεύεστε το ίδιο εύκολα πληγώνεστε και απογοητεύεστε, ωστόσο, επειδή δεν αντέχετε τη συναισθηματική μοναξιά, συμβιβάζεστε και πολλές φορές «κουκουλώνετε» τα προβλήματα μιας σχέσης μέχρι να βρεθεί κάποια νέα σχέση στη ζωή σας. Η ανιδιοτελής αγάπη, ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα είναι μερικά από τα στοιχεία που αναζητάτε σε μια σχέση, αλλά και τα χαρίζετε απλόχερα στους ερωτικούς συντρόφους που περνούν από τη ζωή σας.

Με Αφροδίτη στον Κριό: Ζείτε μεγάλα ερωτικά πάθη, απολαμβάνετε τον έρωτα με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σάς κάνει αρκετά διεκδικητικούς στο παιχνίδι του έρωτα. Λατρεύετε το φλερτ, το ερωτικό κυνήγι και θέλετε να έχετε πάντα εσείς τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Απεχθάνεστε τη μετριότητα και τη ρουτίνα, θέλετε να γεύεστε την κάθε στιγμή της ζωής σας με ένταση, λες και είναι η τελευταία, και επιθυμείτε να έχετε στο πλάι σας έναν ερωτικό σύντροφο που θα είναι δραστήριος και η σχέση σας μαζί του θα είναι μια μοναδική περιπέτεια που θα σας κρατά διαρκώς σε εγρήγορση. Όταν ερωτεύεστε, μπορείτε να κάνετε μεγάλες τρέλες για το άτομο που ποθείτε. Αρκετές στιγμές νιώθετε ότι ζείτε το μεγάλο έρωτα της ζωής σας, πολύ γρήγορα όμως διαπιστώνετε ότι τα συναισθήματά σας δεν ήταν τίποτα παραπάνω από έναν απλό ενθουσιασμό! Όταν βεβαιωθείτε ότι έχετε κατακτήσει ερωτικά το πρόσωπο που επιθυμείτε και το θεωρήσετε δεδομένο, τότε χάνετε το ενδιαφέρον σας. Για να παραμείνουν τα συναισθήματά σας έντονα αλλά και για να διατηρήσετε μια σχέση μακρόχρονη είναι απαραίτητο για σας να νιώθετε ότι το άτομο που βρίσκεται στο πλάι σας δεν σας καταπιέζει αλλά σέβεται την επιθυμία σας να νιώθετε ελευθερία. Στην ερωτική σας ζωή λειτουργείτε απρόβλεπτα και εκρηκτικά, δεν δέχεστε την απόρριψη, γι΄αυτό και φροντίζετε να φεύγετε πάντα πρώτοι από σχέσεις που φαίνεται ότι δεν έχουν μέλλον. 

Με Αφροδίτη στον Τοξότη: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη κάνει την παρουσία σας ιδιαίτερα αγαπητή και φανερώνει ότι είστε από τα άτομα που έχουν κατακτήσεις αλλά και πολλές ερωτικές επιλογές. Δεν τα πάτε καλά με τις δεσμεύσεις, νιώθετε ότι περιορίζεστε και ότι εγκλωβίζεστε όταν είστε σε μια μακρόχρονη και σταθερή σχέση. Στην αισθηματική σας ζωή θέλετε να υπάρχει ποικιλία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε άστατοι ή άπιστοι. Το φλερτ είναι μέρος της καθημερινότητάς σας, γιατί σας ανεβάζει ψυχολογικά και σας ανανεώνει. Σας αρέσουν οι προκλήσεις, γι΄αυτό και συχνά εμπλέκεστε σε δύσκολες περιπτώσεις, ενώ τα άτομα που ερωτεύεστε είναι πρωτότυπα, εκκεντρικά ή η σχέση σας μαζί τους είναι ιδιόρρυθμη. Στη ζωή σας θα βιώσετε σχέσεις με χιλιομετρική απόσταση ή με κάποιο άτομο διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σας, που βρίσκεται σε ξένη χώρα ή που είναι αρκετά νεότερο ή μεγαλύτερο σε ηλικία από σας. Στον έρωτα θέλετε να πειραματίζεστε, να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες και η βασικότερη επιθυμία σας είναι να μπορείτε στο πλάι του συντρόφου σας να μαθαίνετε νέα πράγματα για τη ζωή. Είστε ξεκάθαροι στο ταίρι σας, έστω κι αν μπορεί να το πληγώσετε. Στον έρωτα πάνω απ΄όλα για σας μετράει να μπορείτε να διατηρείτε μια καλή φιλική σχέση με το άτομο που ποθείτε. Όταν υπάρξει ένας χωρισμός, προσπαθείτε να διατηρήσετε μια ανθρώπινη και φιλική επικοινωνία.

Με Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Μπορεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας να λειτουργείτε εκρηκτικά και απρόβλεπτα και πολλές φορές ασυμβίβαστα, όταν πρόκειται όμως για τον έρωτα, διατηρείτε ένα προσγειωμένο και σοβαρό προφίλ. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει τον έρωτα για σας μια αρκετά σοβαρή αλλά και δύσκολη υπόθεση. Ο αυθορμητισμός που σας χαρίζει ο ήλιος σας από το ζώδιο του Υδροχόου περιορίζεται και λειτουργείτε αρκετά συγκρατημένα στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Τα συναισθήματά σας είναι πιστά και σταθερά και η επιλογή του ερωτικού συντρόφου γίνεται κατόπιν ώριμης σκέψης. Προσπαθείτε να εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας και οι ερωτικές σας επιλογές πραγματοποιούνται με μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Δεν σας εκφράζουν οι σχέσεις της μιας βραδιάς, προτιμάτε να έχετε στο πλάι σας έναν μόνιμο ερωτικό σύντροφο, με τον οποίο θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και θα έχετε ίδιους στόχους και φιλοδοξίες για τη ζωή. Θέλετε να νιώθετε περηφάνια για το άτομο που σας συντροφεύει και να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας. Έλκεστε ερωτικά από άτομα που αποπνέουν δυναμισμό, που έχουν ένα καλό κοινωνικό και οικονομικό στάτους και που η σχέση σας μαζί τους θα μπορεί να έχει προοπτικές και εξέλιξη. Στον έρωτα προτεραιότητα για σας έχει η λογική και το συναίσθημα έρχεται στην πορεία. Μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και εκδηλωτικοί όταν ερωτεύεστε, όμως δείχνετε πρακτικά και ουσιαστικά την αγάπη σας στο ταίρι σας.

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...