παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο έρωτας με έρωτα περνάει

Κάποιοι άνθρωποι, όσο κι αν το αξίζουν ή δικαιούνται, φαίνεται να μην έχουν τύχη στον έρωτα. Άλλοτε από ατυχία, κακό timing ή/και μανία αυτοκαταστροφής, κάνουν σταθερά κακές επιλογές, ταλαιπωρούνται συναισθηματικά και, τελικά, καταλήγουν να είναι μόνοι. Σε αυτήν την κατηγορία έχω κατατάξει και τον εαυτό μου.

Ο χάρτης μου έχει όλα τα εχέγγυα που φαινομενικά εξασφαλίζουν την απόλυτη ερωτική γκαντεμιά (Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Κρόνο (Ταύρος) αλλά και τετράγωνο με Ουρανό στο Ζυγό (αναχαιτισμένος) και τον 7ο. Δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω τους πλέον γνώστες από μένα: σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι που να ανατρέψει τη δυσοίωνη αυτή εικόνα; 

Last but not least, θα ήθελα να φώτα σας σχετικά με μια ωριαία που αφορά αναφορικά με ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή μου. Την έκανα 29/7/2012 και ώρα 20.26 στην Αθήνα. (Ήταν η πρώτη φορά που έκανα ωριαία και δεν μου βγήκε ωροσκόπος Σκορπιός.) Προσπάθησα να την ερμηνεύσω μόνη μου αλλά ατυχώς οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες.

Κατανοώντας ότι οι μέρες και η συγκεκριμένη ώρα είναι δύσκολες για όλους μας, ευελπιστώ στο χρόνο και τη διάθεσή σας.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...