παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ- ΟΨΗ ΠΟΣΕΙ -ΑΦΡΟ
 
Μόλις συνειδητοποίησα το παρακάτω για τους ανθρώπους που έχουν όψη Ποσειδώνα - Αφροδίτης στο γενέθλιο: συνάντησα στη ζωή μου 2 ανθρώπους με όψη αυτών των πλανητών με τους οποίους έτυχε να σχετιστώ στενά.  
 
Στους ανθρώπους αυτούς υπάρχει [και το εισπράττεις] μία υπέρμετρη ευαισθησία και αφοσίωση, οικονομική δοτικότητα, φουλ συναισθήματα, δράμα και ό,τι άλλο δίνει το νερό στην αφροδίτη [όλος ο ωκεανός των συναισθημάτων].
  
Από την άλλη όμως υπήρχε και μία υποβόσκουσα [και στις δύο περιπτώσεις] οικονομική εκμετάλλευση των στενών τους ανθρώπων και πεποίθηση στους ίδιους ότι μπορούν να στηριχθούν οικονομικά στους στενούς αυτούς ανθρώπους τους.
Αν τύχει δε και γίνει αυτό, δηλαδή στενός άνθρωπός τους τους στηρίξει, αυτό συνεχίζεται νυν και αεί και η πεποίθηση γίνεται δικαιωματική στο κεφάλι τους! Η δε σχέση τους με το χρήμα είναι σχέση έλξης - απώθησης: δήθεν περιφρόνηση προς τα έξω, εμμονική αναζήτηση [συνειδητά ή ασυνείδητα δεν ξέρω] προς τα μέσα και μάλιστα χειρότερα από αιγόκερω [και το λέω εγώ με αφρο και σελήνη στον αιγόκερω]. 
 
Μετά από 5 χρόνια γνωριμίας με τη 1 και 2 χρόνια γνωριμίας με τον άλλο συνειδητοποίησα ότι είναι οι 2 πιο αινιγματικοί άνθρωποι που έχω γνωρίζει διότι δεν έχω καταλήξει [ούτε και μπορώ] αν είναι απατεώνες ή αιθεροβάμονες, αν πράγματι αγαπούν ή αν αγαπούν όσο βλέπουν ότι τους στηρίζουν οικονομικά. Μπορούν να σε βρίζουν που τους φέρθηκες σκάρτα, αλλά ποτέ δεν θα σου πετάξουν στη μούρη τα λεφτά που σου χρωστάνε.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αυτό το νόμισμα [ακόμη κι αν η όψη είναι αρμονική] έχει δύο όψεις που πηγαίνουν αγκαζέ. 
 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...