παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Υδροχόος

 

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης πλανήτης: Ουρανός

Κύριο χαρακτηριστικό: Αντίδραση

Γένος:  Αρσενικό

Γενικά χαρακτηριστικά

Ο Υδροχόος είναι ένα δυναμικό ζώδιο που, αν και νεροκουβαλητής, «διψάει»  για ελευθερία ψυχής, πνεύματος και κινήσεων. Είναι επαναστάτης με αιτία – πολλές φορές και χωρίς….  Του αρέσει να πηγαίνει να πηγαίνει κόντρα και να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Είναι ασυμβίβαστος. Τα στεγανά, τα καλούπια, οι περιορισμοί και οι εντολές τον κάνουν να χάνει τον έλεγχο κι εκεί τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Θέλει να είναι ανεξάρτητος, αυτόνομος και αυτόφωτος. Πάντα κυνηγάει να εξασφαλίσει αυτή την δυνατότητα και να νιώσει ανακούφιση. Πολύ απλά τον ενδιαφέρει να πατάει στα πόδια του. Σιχαίνεται τα δεκανίκια και κάνει ό,τι μπορεί για να είναι ο μεγάλος νικητής. Στον κοινωνικό του περίγυρο, που μάλλον είναι μεγάλος, είναι από τους πιο συμπαθείς. Η ψυχή της παρέας. Έχει παντού γνωστούς και φίλους και μια μεγάλη ατζέντα προσώπων που σε κάθε περίπτωση είναι πρόθυμοι να τον εξυπηρετήσουν.

Το επίπεδο νόησης και διορατικότητας στα άτομα του ζωδίου αυτού είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Γνωρίζουν, κατανοούν, αντιλαμβάνονται και υποψιάζονται πράγματα με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο. Αυτή τους την δύναμη τη γνωρίζουν κι αυτό είναι το πρόβλημα. Συνειδητά ή ασυνείδητα, γίνονται πολλές φορές αλαζόνες, υπερόπτες, καυστικοί και, φυσικά, ισχυρογνώμονες. Φτάνουν σε ακραία επίπεδα. Σχεδόν πιστεύουν ότι η ύπαρξη του κόσμου, η κίνηση της Γης οφείλεται σ’ αυτούς….. είναι πολύ ικανοί στο να ανακαλύπτουν πράγματα και γι’ αυτό συχνά τους συναντάμε σε θέσεις ερευνητών. Προκειμένου να κερδίσουν το χειροκρότημα, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα καταβάλλουν όλες τους τις προσπάθειες και θα πετύχουν τους στόχους τους.

Στον τομέα των σχέσεων δεν είναι και πολύ σταθεροί – μάλλον είναι…… άστατοι πολύ, δεν κατασταλάζουν εύκολα, δεν ξέρουν τι θέλουν και, ακόμα κι αν ξέρουν, η γνώμη τους εύκολα μπορεί να αλλάξει. Αυτό βέβαια συμβαίνει μέσα τους. Γιατί κατά τ’ άλλα μια χαρά εκφραστικοί είναι, ρομαντικοί και ικανότατοι να κερδίσουν την καρδιά του συντρόφου τους.  Αν όμως πέσουν στα δίχτυα της αγάπης, τότε, ναι, δεν θα έχουν ούτε εναλλαγές στις αποφάσεις τους  ούτε και δεύτερες σκέψεις. Θα κάνουν οικογένεια και μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα στοργικοί με τα παιδιά τους.

Επαγγελματικά είναι συνήθως καταξιωμένα άτομα, σε θέσεις ισχύος, με σημαντικές γνωριμίες και καλή οικονομική άνεση. Όσο για το χρήμα, το αγαπάνε, αλλά το θεωρούν μέσο και όχι σκοπό.

 

Τα ζώδια που ταιριάζουν με τον Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι καρδιοκατακτητής στον έρωτα. Δεν είναι ποτέ ελεύθερος, αλλά πάντα πολιορκείται. Απλά, επειδή δύσκολα αποφασίζει να δεσμευτεί, δεν είναι εύκολο να τον «παγιδέψετε» . όταν όμως συμβεί αυτό, τότε έχετε ένα τέλειο σύντροφο στο πλάι σας αρκεί να του υπενθυμίζετε και μια και δυο φορές την μέρα, κάθε μέρα, πόσο σημαντικός είναι για σας και, κυρίως, αναντικατάστατος. Οι κριοί, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί είναι μακράν οι καλύτερες επιλογές γι’ αυτούς. Αλλά και οι Ιχθύες έχουν μια σημαντική θέση στην καρδιά και στη ζωή τους.

Υδροχόος – Κριός

Φωτιά με αέρα και μάλιστα δυνατό….. Πυρκαγιά! Ερωτικοί, παθιασμένοι, απόλυτοι, απρόβλεπτοι, παρορμητικοί, δυναμικοί, εγωιστές, ισχυρογνώμονες.  Αν ενωθούν, τότε μιλάμε για μια σχέση δυνατή, θυελλώδη και εξαιρετικά συναρπαστική. Αν όμως αποφασίσουν να βρεθούν «απέναντι», τότε έχουμε να κάνουμε με μια οδυνηρή κατάσταση με θύματα και μάχες σαν το Βατερλό…..

Υδροχόος –Δίδυμοι

Ένα είναι βέβαιο, μαζί δεν θα πλήξουν ποτέ! Ο απρόβλεπτος Υδροχόος δεν θα χάσει ποτέ την ευκαιρία να εντυπωσιάσει ένα Δίδυμο, αλλά κι αυτός από την μεριά του θ νιώσει ότι κάθε μέρα μαζί του θα είναι διαφορετική κι έτσι δεν θα πλήττει και θα ανανεώνεται εύκολα και γρήγορα μέσα στην σχέση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα Διδυμάκια και βασική προϋπόθεση για να ανοιχτούν μέσα στην σχέση και να σκεφτούν πιο σοβαρά….

Υδροχόος - Ζυγός

Αν προσθέσουν τα θετικά τους , τότε έχουμε την ιδανική σχέση! Έχουν γνώση, έχουν ενέργεια, έχουν πείσμα, στόχους αλλά και έντονη ανάγκη να αγαπήσουν και να αγαπηθούν αρκεί να έχουν εντοπίσει το άλλο τους μισό. Και οι δυο είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φτάσουν σε μια σχέση άξια θαυμασμού και μάλιστα με happy end!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...