παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Είναι πιστές οι υδροχόες σε μια σχέση;

Eγώ ανήκω στο ζώδιο του σκορπιού. Έχω προσέξει πως αρκετές φορές κάνω σχέση με υδροχοές. Όπως όλοι γνωρίζετε, υπάρχει μια ιδιαίτερη έλξη ανάμεσα σε αυτές τις δύο φυλές. Υπάρχουν όμως και αρκετά προβλήματα τα οποία ισχιαν σε αυτή την τελευταία μου σχέση η οποία τελείωσε πριν μερικές βδομάδες και είχε κρατήσει σχεδόν για 1 χρόνο, με μια διακοπή αρχικά για 1 μήνα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής, κατά πόσο μια υδροχοα μπορεί να παραμείνει πίστη σε μια σχέση? Οκ, φτιάξαμε την σχέση μας, ως γνωστό όμως, οι υδροχόοι ερωτευοντε κάνοντας κάποιον αρχικά φίλο και στη συνέχεια αυτή η φιλία εξελίσσετε σε μια αξιόλογη σχέση. Πως μπορεί ο σύντροφος μιας υδροχωας να αισθανετε ασφαλείς σε μια σχέση όταν βλέπει πως:

1) Υπάρχει στενή σχέση με κάποια άτομα του αντιθέτου φύλου, τα οποία παρουσιάζονται ψευδώς ως 100% "φίλοι", στη συνέχεια όμως αποκαλύπτετε πως πρόκειτε για παλιές σχέσεις η ανεκπλήρωτοι έρωτες του παρελθόντος οι οποίοι δεν εξελικτηκαν σε σχέσεις.

2) Νέες γνωριμίες οι οποίες στην ουσία περιμένουν να χαλάσει η σχέση για να έρθει η σειρά τους, και ενώ είναι αρκετά ξεκάθαρο πως υπάρχει φλερτ ανάμεσα τους, ο υδροχόος τα αντιλαμβανετε όλα απόλυτος φιλικά, χωρίς να συνιδιτοποιεί τον κίνδυνο τον οποίο είναι δυνατό να προκληθεί μακροπρόθεσμα στην ίδια του την σχέση αφού σιγά σιγά αρχίζει να επενδιεί περισσότερο χρόνο σε αυτά τα άτομα παρά στην ίδια του την σχέση.

Και αυτά σιγά σιγά δημιουργούν προβλήματα και τριβές, ψέματα, τα οποία εξοργιοζουν τον σκορπιό, ενώ ο υδροχόος πνίγετε.

Συνδυάζοντας τα παραπάνω με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που όπως μου είπε, φοβατε να μείνει μοναχή της, την εγκαταλειψη, και γενικά έχει μια ανασφάλεια και θέλει να είναι αγαπητή σε όλους και πως ποτέ δεν αφήνει άτομα να φύγουν από την ζωή τις, μπορείτε να καταλάβετε πως αυτή η ανασφάλεια σιγά σιγά μεταφέρετε και σε εμένα. Δηλαδή, όταν ξέρεις πως κάποιο άτομο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και σε θέλει συνέχεια κοντά του, όταν στη συνέχεια αρχίσει να απομακρινετε, αυτό το γεγονός γίνετε πολύ εύκολα αντιληπτό.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας πω για την περίπτωση μου πως ξεκίνησε η ζήλια μου. Της πρώτες 20 μέρες όλα ήταν πολύ καλά, κάθε βράδι ήμασταν μαζί μέχρι τα ξημερώματα, εκείνο το βράδι ενώ αρχικά με έψαχνε και είπαμε να βρεθούμε, αργότερα μου τα άλλαξε και μου είπε πως είναι κουρασμένη και θα κοιμηθεί. Εγώ φυσικά και δεν το πίστεψα αν και τις είπα οκ και την καληνυχτησα. Μέσα μου όμως ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί τόσες μέρες είτε ήταν κουρασμένη είτε όχι, με ήθελε κοντά τις και κοιμόμασταν μαζί. Έψαξα εγώ το θέμα να δω τη συμβενει και έμαθα πως θα βρεθόταν με καπιον αγόρι εκείνο το βράδυ,θα ερχόταν κάποιος από την μητρική της πόλη το βράδι στις 12 για να την δει, και λογικά θα έμενε και μαζί τις αφού η άλλη πόλη ήταν 1 ώρα μακριά, εάν ερχόταν στις 12 δεν νομίζω να έφευγε πριν τα ξημερώματα. Την ίδια ώρα που κανόνιζε το ραντεβού, ταυτόχρονα έστελνε και σε εμένα ερωτικά μυνυματα στο κινητό. Φρίκαρα, έχασα την εμπιστοσύνη μου και την πήρα τηλ και τσακωθήκαμε. Τελικά αυτός δεν ήρθε μου είπε πως τις είπε ότι χάλασε το αυτοκίνητο του και δεν μπορεί να έρθει, μου ζήτησε συγνώμη και τα βρήκαμε. Μου είπε πως είναι ένας πολύ καλός της φίλος που θα ερχόταν να την δει και δεν ήθελε να μου το πει για να μην ζηλέψω, αν και μέχρι εκείνη την μέρα δεν είχα δείξει ούτε μισό σημάδι ζήλιας. Αργότερα μετά από καιρό έμαθα πως αυτός είναι μια αγάπη μου δεν εξελίχτηκε σε σχέση, αυτής παλιά της άρεσε, αυτός όμως δεν την βλέπει σοβαρά για σχέση, φαντάζεστε όμως τι είναι πιθανό να παίζει μεταξή τους αν και ακόμη μέχρι σήμερα μου λέει πως όλα είναι απόλυτος φιλικά, και μόνο μια φορά πήγε να το κάνει μαζί τις αλλά δεν τον άφησε.

Έγινα ζηλιάρης. Λίγες μέρες πριν κλείσουμε μήνα με χώρισε και μετά από 2 μέρες την είδαν να αγκαλιάζει και να φιλάει άλλoν. Εγώ εξαφανιστικά από τη ζωή τις έτσι ξαφνικά χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να την παρακαλέσω. Μετά από 15 μέρες ήρθε πίσω και ήθελε την σημασία μου, αρχικά ήμουν ψυχρός και δεν ασχολούμουν ιδιαίτερα, μετά μου είπε πως με θέλει πως με αγαπάει, και πως κατάλαβε πως μόνο εμένα αγαπάει πραγματικά, το κατάλαβε αυτές τις μέρες που ήταν μακριά μου. Αρχικά ήμουν διστακτικός μετά όμως από περίπου 15 μέρες και αφού κάθε μέρα με έψαχνε και μου έλεγε διάφορα, την δεκτικά πίσω αρχικά όχι στα σοβαρά, μετά σιγά σιγά πιο σοβαρά αν και έδιχνα ακόμη σημάδια ζήλιας λόγο περισσότερο του 1 και του 2 που αναφαιρω πιο πάνω και ιδιαίτερα το 2. Μιλάγαμε όμως και λύναμε τα προβλήματα μας, προσπαθούσαμε να έχουμε επικοινωνία, γιατί δεν θέλαμε να χωρίσουμε ξανά. H Ζήλια όμως μέσα μου ήταν πολύ έντονη, καθώς έβρισκα πράγματα που δεν μου άρεσαν, νέες γνωριμίες με φλερτ που δεν τους έλεγε πως είχε σχέση, ψεματάκια όπως πχ μου είπε πως δεν μίλησε με κάποιον αλλά 1 ώρα μετά να της στέλνει μυνυμα και να της λέει συγνώμη που δεν σου απάντησα προηγούμενος που μιλούσαμε με μυνυματα αλλά αποκοιμήθηκα κάποια στιγμή, και διάφορα άλλες τέτοιες καταστάσεις που έδειχνε πως απλά με ήθελε κοντά τις από ανασφάλεια, χωρίς να με εκτιμά ιδιαίτερα, αν και οπότε ήμασταν μαζί περνούσαμε 110% τέλεια και φαινόταν πως έχουμε αυτή την χιμία μεταξή μας, είχα πλέον αυτή την αίσθηση ότι , οκ είμαστε μαζί και περνούμε ωραία, όταν δεν είμαστε μαζί όμως κάνω ότι θέλω.

Τελικά, παρόλες, τις προσπάθιες που κάναμε, χωρίσαμε οριστικά, μερικές μέρες πριν κλείσουμε 1 χρόνο.

Θα ήθελα την άποψη σας, όχι ιδιαίτερα για αυτή τι συγκεκριμένη σχέση, αλλαγενικά για το πως συμπεριφέροντε οι υδροχόου σε μια σχέση και αν μπορεί κάποιος σκορπιός να νιώθει άνετα και ασφάλεια κοντά τους, ιδαίτερα όταν έχουν την πιο πάνω συμπεριφορά.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...