παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Εποχες μας...


Η πρωτη εποχη ειναι το Σατια Γιουγκα ή Χρυση εποχη. Τα ινδουιστικα κειμενα λενε πως αυτη διαρκει 1.728.000 εη. Μια εποχη εξαιρετικου μεγαλειου οπου οι ανθρωποι φαινετε να ζουν πολυ περισσοτερο απο οτι τωρα. Δεν υπαρχουν πολεμοι λιμοι διαμαχες και κακο

Η 2η εποχη ονομαζεταο Τρετα Γιουγκα ή Αργυρη αποχη, σε αυτην την εποχη τα πραγματα αρχισουν να παρεκλινουν και οι ανθρωποι αρχιζουν να εκφυλιζονται, ειναι η αρχη της διαφθορας και το κακο εισαγεται στην παλνητικη σφαιρα. διαρκει 1.296.000 χρονια.

Η τριτη εποχη ονομαζεται Ντβαπαρα Γιουγκα 'η Χαλκινη εποχη . Η αρχη της πτωσης της ανθρωποτητας. Η διαφθορα γινεται πληρως αντιληπτη, ολα τα πραγματα βρισκονται σε δυσαρμονια στον πλανητη.. Διαρκει 864.000 χρονια.

Η τελευταια εποχη ονομαζεται Καλι Γιουγκα 'η Σιδηρα εποχη. Εδω βρισκομαστε τωρα. Το κακο και η διαφθορα γινονται οι κινητηριες δυναμεις, οπως η απληστια, οι πολεμοι, η πεινα και οι ασθενειες που διαδιδονται στον πλανητη σαν πλημμυριδα θανατου. Διαρκει 432.000 χρονια

Πρεπει να κατανοησουμε οτι καθε διαδοχικη εποχη ειναι συντομοτερη απο την προηγουμενη. (φαινομαινο σπειρας, ανεμοστροβιλου οπου ο χρονος κοντα στην ακρη τρεχει πιο γρηγορα)

ΟΙ 4 εποχες της αλχημειας συνιστουν τα 4 τεταρτημορια  ενος κυκλου 25.920 ετων που ονομαζεται μεταπτωση των ισημεριων. Μπορει να εξηγηθει απο το γεγονος οτι η γη μας ταλαντευεται πανω στον αξονα της, σαν μια σβουρα που γυρνωντας στο δαπεδο χανει την ορμη της. Η ταλαντωση της γης χρειαζεται 26.000 χρονια για να ολοκληρωθει.

Η μεταπτωση των ισημεριων διαιρειτε σε 4 εποχεςτων 6.480 ετων η καθεμια στρογγυλοποιειτε κατα προσεγγιση σε 6.500 ετη. Ο Ζωδιακος κυκλος που διαρκει 25.920 ετη εχει τεσσερα σταθερα ζωδια. Ταυρος; Λεοντας Σκορπιος Υδροχοος. Αυτα τα 4 ζωδια χωριζονται με διαστηματα 6.500 χρονων.
Στο βιβλιο του Ιεζεκιηλ και στο βιβλιο της Αποκαλυψης αναφερεται ο αγγελος με τα 4 προσωπα. Αυτος ο αγγελος εχει το προσωπο ενος λιονταριου, ενος ταυρου, ενος αετου (σε παλιοτερες εποχες ο σκορπιος παριστανοταν με εναν αετο) και ενος ανθρωπου.. Αυτα τα βιβλια ειναι προειδοποιησεις και μηνυματα σχετικα με τα 4 τεταρτημορια της μεταπτωσης των ισημεριων και μας λενε οτι θα υπαρξει μια μεγαλη αλλαγη οταν θα φτασουμε σε ενα απο αυτα τα τεσσερα ζωδια.

Ο υδροχοος ειναι το μονο απο τα 4 που αντιπροσωπευεται συμβολικα απο εναν ανθρωπο που μεταφερει ενα δοχειο με νερο. Ο συμβολισμος ειναι ενδιαφερον αφου το DNA μπορει να ενεργοποιηθει μονο με το νερο. Ακομα και η συμβολικη φυση του Τδροχου φαινετε να υποδηλωνει μια αλαγη στη γενετικη δομη της ανθρωπινης φυλης. Την τελευταια φορα που περασε η γη απο την ακμη του υδροχοου, πριν απο 26.000 χρονια εμφανιστηκε ο ανθρωπος του Κρο-Μανιον.

Ενδιαφερον ειναι επισης οτι το διαστημα της ανθρωπινης ζωης εχει μια παραξενη σχεση με την υπερσφαιρα και την τοπολογια του χρονου. Απαιτουνται 72 χονια για να προχωρησει η μεταπτωση των ισημεριων 1 μοιρα (360 x 72 =25.930) Επισης ο μεσος ορο ζωης στην Σιδηρα εποχη (τωρα) ειναι περιπου 72 χρονια που αντιστοιχουν σε 26.280 μερες - πολυ κοντα με τον μεταπτωσιακο αριθμο 25.920. Συμπτωματικα οι αρχαιοι θεωρουσαν οτι το ετος ειχε 360 ημερες, πραγμα που θα εκανε τα 72 χρονια να μας δινουν ακριβως 25.920 μερες.

Η διαρκει ατης ζωης μπορει επισης να χωριστει στα 4 ζωδιακα σταδιακαι τις 4 δικες μας εποχες.
Χρυση εποχη - γεννηση εως 18
Αργυρη εποχη - 18 εως 36
Χαλκινη εποχη-36 εως 54
Σιδηρα - 54 εως 72

Το παραδειγμα το δινω για να καταλαβετε λιγο την σπειρα του χρονου και πως αυτος συντομευει καθοως προχωρα (η αν θελετε φανταστειτε εναν ανεμοστροβιλο που σιγουρα ο αερας στην ακρη του  στροβιλιζεται με πολυ παραπανω ταχυτητα απο οτι στο πανω μερος του.)
Φαινεται λοιπον οτι χρειαζεται απειρος χρονος για να γινουμε 18 . Αλλα οταν γινομαστε 54 οι μερες και τα χρονια πλεον πετανε..

Η εποχη λοιπον του υδροχου δεν θα ερθει σε 140 χρονια απο σημερα.. θα ερθει πολυ νωριτερα...ο χρονος επιταχυνεται..

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...