παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Εκλειψη..

Ετοιμαστειτε για δραμα!!

 

Η ολικη εκλειψη ηλιου θα συμβει στο ζωδιο του Καρκινου στις 21-22 Ιουλιου. Αν και αυτη η εκλειψη θα ειναι ορατη στην βορεια Ινδια, ανατολικο Νεπαλ, βορειο Μπαγκλαντεζ, κεντρικη Κινα, Bhutan και στην βορεια ακρη του Maynmar, αυτη θα ειναι η μεγαλυτερη σε διαρκεια ολικη εκλειψη ηλιου που θα συμβει στον 21ο αιωνα. Η ολικη εκλειψη θα διαρκεσει 6 λεπτα και 39 δευτερολεπτα. η οποια δεν θα ξεπεραστει σε διαρκεια μεχρι της 13 Ιουνιου, 2132!!

 

Μια ηλιακη εκλειψη συμβαινει οταν η Σεληνη ειναι ακριβως αναμεσα στον ηλιο και τη γη, μπλοκαροντας τις ηλιακες ακτινες. Απο αρχαιοτατους χρονους μεχρι και σημερα, οι ηλιακες εκλειψεις εχουν σηματοδοτησει θεαματικα γεγονοτα και δραμα!! Αυτη η εκλειψη γινεται στην τελευταια μοιρα του Καρκινου και φερνει ολες τις Καρκινικες ενεργειες του σπιτιου, οικογενειας, γαλουχισης, φροντιδας, μητρικα ενστινκτα, συναισθηματα και ευαισθησια στο προσκηνιο.

 

Οι εκλειψεις γινονται παντα σε ζευγαρια. Ενω μια σεληνιακη εκλειψη φερνει το παρελθον μεσα στο παρον για να δει τι μπορει να λειτουργησει, μια ηλιακη εκλειψη φερνει το μελλον στο παρον και σκυταλοδρομει καινουργιες δυνατοτητες. Αφου ο Καρκινος κυβερναει την οικογενεια, το σπιτι και την φωνη του καθηκοντος, αυτες ειναι οι περιοχες που θα ανεβουν στην "σκηνη" κατα την διαρκεια αυτης της εκλειψης.

Τι σημαινει αυτη η εκλειψη για σας? Εφοσον αυτη η εκλειψη θα συμβει στο ζωδιο του Καρκινου, την επιδραση της θα την αισθανθειτε διαφορετικα αναλογα σε ποιον Οικο εχετε Καρκινο. Εκει οπου η εκλειψη θα "πεσει" μεσα στον χαρτη σας ειναι σημαντικο, καθως οι ενεργιες που εκφραζονται απο αυτον τον οικο θα δειξουν τις περιοχες της ζωης σας που θα επηρεαστουν απο το καινουριο ξεκινημα που υπονοειται.

Aν εχετε Ηλιο ή ωροσκοπο Καρκινο, σχεδον καθε τομεας της ζωης σας θα επηρεαστει. 


Αν ο Καρκινος ειναι στον 1ο ή 7ο οικο. θα εστιασετε στον εαυτο σας, τον γαμο σας ή την σχεση σας.

 

Αν ειναι στον 2ο ή 8ο οικο: θα εχει αντικτυπο στο εισοδημα ή τα οικονομικα επι κοινου.

 

Αν ειναι στον 3ο ή 9ο οικο: τονιζονται τα ταξιδια ή εκπαιδευτικοι στοχοι.

 

Αν ειναι στον 4ο ή 10ο οικο: το σπιτι και η καριερα θα ειναι στο επικεντρο.

 

Αν ειναι στον 5ο ή 11ο οικο: οι προβολεις ριχνονται στην αυτοεκφραση, τα παιδια, ομαδες και οργανωσεις.

 

Αν ειναι στον 6ο ή 12ο οικο: εστιαζει στην υγεια, δουλεια, υπηρεσια.

 

Ειναι επισης συνετο να πουμε οτι τα γεγονοτα που πυροδοτουνται απο μια εκλειψη συνηθως κανουν εξι μηνες να εκτυλλιστουν/αποκαλυφθουν, οπότε πρεπει να περιμενετε οτι αυτη η διαδικασια της αλλαγης θα συνεχιστει. Η ευκαιρια να σπασετε τα παλια ΄προτυπα/δεσμα/καλουπια" θα παρουσιαστει καθως κανετε τις αλλαγες. Επισης η επιδραση της κραταει χρονια ιδιως οταν ενας πλανητης σχηματιζει με το σημειο της συνοδο ή αντιθεση!


 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...