παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
τι κανουμε με τους Αιγοκερους?τι παιζει με αυτην την σουπερ συνοδο?
Βασικα μεγαλος προβληματισμος εχει πεσει... εχω αρχισει τα delete ακομα και σε ανθρωπους που ξερω χρονια. ανεξαρτητου ζωδιου, βεβαια παντα ειχα την προκαταληψει με τους διδυμους.

Τωρα το θεμα, το γκομενικο το αιωνιο, με αυτον τον Αιγοκερο που εχει γεννηθει 5-01-1977 στην Αθηνα ειναι αστα. Τοση εσωστρεφεια 3 χρονια πηγαινε ελα , τι παιζει δεν ξερω... Ειπα να το δω και αστρολογικα.

Άλλο καυτο θεμα ειναι το επαγγελματικο.3ο δεκαημερο σου λεει, ολα σουπερ.! Ενα εχω να πω- οτι εχω κανει και κανω σε αυτη τη ζωη γινεται με ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.
Θα ηθελα να ξυπνησω αυριο ας πουμε και να εχω υπογραψει σε αυτην την εταιρεια που περιμενω να με προσλαβουν για να βγω απο την 2χρονη ανεργια και αυτος ο καταπληκτικος -ο Αιγοκερος που λεγαμε- να ειναι μαζι, παρεα, συντροφικοτητα, διακοπες-6 χρονια εχω να παω με γκομενο που γουσταρω!

Και ξερεις ε, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, και η πολυ ομορφια κακο ειναι. Ομορφη σου λεει, μορφωμενη κλπ, θα βρει δουλεια - φαινεται οτι εχει λεφτα ( αν ξερεις να ντυθεις, μπερδευεις το συμπαν) και επίσης θα κοιταξε εμενα, δεν την φτανω και ασχολειται και με την τεχνη- τι ειναι αυτο σου λεει- παει και σε κατι flamenco, jazz και παει λεγοντας.
Και η καταληξη χθες μονη για μπανιο στη Σαρωνιδα αριστερα 4 αντρες και μπροστα αλλοι 2. Μουγκα απο την μια μουγκα απο την άλλη.
<τι να πω? Και μενω και στον 1ο, χαμηλα ειναι απλα θα επισπευσω την εγχειρηση του μηνισκου..
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...