παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξαπίλ των ζωδίων & η ερωτική τους συμπεριφορά
... καιαιαι βουαλα...!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φιλελεύθερος Υδροχόος έχει την τάση να παραβαίνει τους κανόνες. Παίξτε μαζί του πονηρά παιχνίδια και θα τον κάνετε να λιώσει. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καταφύγετε σε βίτσια, απλώς λίγη αταξία στον έρωτα θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Πώς να τον αποπλανήσετε
Να δείχνετε άνετοι και αποστασιοποιημένοι. Ο Υδροχόος δε θέλει να φορτίζεται συναισθηματικά, αφού το παίρνει ως δείγμα καταπίεσης. Για εκείνον ο έρωτας πρέπει να είναι μια ευχάριστη και άνετη διαδικασία. Είναι προοδευτικό ζώδιο και δεν συμβαδίζει με τις παραδόσεις. Αν σας θεωρήσει καλό συνομιλητή, τότε θα ενδιαφερθεί να σας γνωρίσει περισσότερο. Για να σας πάει στο κρεβάτι, πρέπει πρώτα να σας δει φιλικά.
Ένας άλλος τρόπος για να τον ξελογιάσετε είναι να αρχίσετε να διακηρύσσετε υπέρ της ελευθερίας των ανθρώπων και κατά της ζήλιας και της καταπίεσης στα ζευγάρια. Ακόμα κι αν ο ίδιος δεν συνειδητοποιήσει ότι δεσμεύτηκε, ποτέ δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από έναν σύντροφο που σέβεται την ελευθερία.
Στο θέμα του σεξ, ο Υδροχόος έχει δύο πρόσωπα: είτε θεωρεί την ερωτική πράξη σαν έναν κλινικό τρόπο εκτόνωσης ή την αντιμετωπίζει σαν μια ιεροτελεστία. Ωστόσο, και οι δύο τύποι έχουν την ικανότητα να διαχωρίζουν το σεξ από το συναίσθημα. Στον Υδροχόο αρέσουν οι ερωτικοί πειραματισμοί, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα στοργικός και περιποιητικός σαν εραστής, όχι επειδή δεν νοιάζεται, αλλά επειδή ο ίδιος είναι ανεξάρτητος και αυτάρκης, και περιμένει ότι και ο σύντροφός του θα είναι το ίδιο. Ο άντρας Υδροχόος είναι ο τύπος που μετά το σεξ θα γυρίσει από την άλλη και θα αποκοιμηθεί. Ομοίως, η γυναίκα Υδροχόος δεν αναλώνει χρόνο σε χάδια και αγκαλίτσες. Μόλις πάρει αυτό που θέλει ντύνεται και φεύγει να συνεχίσει τη ζωή της.
Ναι…
…γνωρίστε πρώτα το μυαλό του Υδροχόου κι έπειτα το πνεύμα του. Οι ιδέες του θα σας συναρπάσουν και θα νιώσετε μεγαλύτερη έλξη γι αυτόν.
Όχι…
…μην προσπαθήσετε να κάνετε έρωτα μαζί του όταν το μυαλό σας τρέχει αλλού, διότι μπορεί να σας απορρίψει.
Αν έχετε Άρη στον Υδροχόο, οι ασυνήθιστες ιδέες σας για τον έρωτα σαν κάνουν εκκεντρικό σαν σύντροφο. Αυτό που σας ανάβει ίσως μπερδεύει τους άλλους. Για να νιώσετε σεξουαλική έλξη για κάποιο άτομο, πρέπει πρώτα να διεγερθείτε πνευματικά. Το τηλεφωνικό σεξ ή το σεξ από το Ίντερνετ σας γοητεύουν διότι αφήνουν τη φαντασία σας να καλπάσει.

Γυναίκα Υδροχόος: ιδιαιτερότητα και διανόηση
Για εσάς ο έρωτας ʽπερνάειʼ από το μυαλό, αφού είστε η εγκεφαλική του ζωδιακού. Έχετε ένα παράδοξο τρόπο να αντιμετωπίζετε τον έρωτα: τη μια είστε τρυφερή και την άλλη εριστική. Είστε, επίσης, αρκετά απρόβλεπτη, καθώς η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας μεταβάλλεται συνεχώς και έτσι τους μπερδεύετε. Στον έρωτα είστε το ίδιο παράδοξη, όπως και σε όλα τʼ άλλα. Από την μια έχετε μια βαθιά ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματικό δέσιμο και από την άλλη ο αδιάλλακτος χαρακτήρας σας εμποδίζει και επηρεάζει την ερωτική ευχαρίστηση. Θέλετε να έχετε και την ανεξαρτησία σας, γιʼ αυτό και δυσκολεύεστε να θεωρήσετε το εαυτό σας «κτήμα» κάποιου. Ο άντρας που θα σας γοητεύσει πρέπει απαραιτήτως να είναι έξυπνος και να έχει επιχειρήματα. Με το μυαλό του θα σας κάνει να νιώσετε γυναίκα και θα σας κατακτήσει.
Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό ή Υδροχόο: ο Κριός, όπως και ο Υδροχόος, μπορούν να ανταποκριθούν στα ισχυρά «θέλω» σας άμεσα. Αυτό δημιουργεί μια καλή βάση για τη σχέση σας.
με Παρθένο: αν θέλετε αλλαγές και ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, τότε βρήκατε τον ιδανικό!
με Τοξότη: η επαφή σας με τον άντρα Τοξότη σας δίνει αυτό που επιθυμείτε, γιʼ αυτό το δέσιμο είναι έντονο και δυνατό. Η σχέση σας έχει επαναστατικό χαρακτήρα και θα μπορούσε να θεωρηθεί φλογερή.
με Ζυγό: με έναν άντρα Ζυγό, τα αισθήματα που θα νιώθετε θα είναι αμοιβαία και η πιθανότητα του κεραυνοβόλου έρωτα είναι πάντα υπαρκτή.
με Αιγόκερω: η σχέση σας με έναν άντρα Αιγόκερω μπορεί να φτάσει στα άκρα. Τα πάντα εξαρτώνται από την πρώτη ματιά: ή δεν θα ασχοληθείτε καθόλου ή θα ερωτευτείτε παθιασμένα.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...