παρακαλώ περιμένετε...
Προβληθείτε στο Stardome*
01.03.2010
To Stardome* έκλεισε έξι (6) μήνες λειτουργίας στις 2 Ιανουαρίου 2007, με εντυπωσιακά στοιχεία επισκεψιμότητας, περισσότερα από 100.000 διαφορετικά PC επισκέφθηκαν το Stardome*, ενώ περισσότερα από 5.000 μέλη του Stardome* λαμβάνουν κάθε Δευτέρα και την 1η κάθε μήνα στο email τους την προσωπική τους πρόβλεψη από το Stardome*.


Το Stardome* σε αυτούς τους έξι (6) μήνες λειτουργίας έδειξε περισσότερες από 2.500.000 σελίδες (pageviews), και δέχτηκε περισσότερες από 250.00 επισκέψεις. Στην πιο διαδραστική αστρολογική online κοινότητα στην Ελλάδα τα μέλη του Stardome* αντάλλαξαν περισσότερα από 40.000 γραπτά μηνύματα μέσα από τις σελίδες του Stardome*.

 

Μπορείτε να προσεγγίσετε την πιο ενεργή Online αστρολογική κοινότητα στην Ελλάδα, να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ακόμα να χορηγήσετε τις ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικές υπηρεσίες που προσφέρει το Stardome*, αλλά και να δημιουργήσουμε μαζί αστρολογικές υπηρεσίες για το κοινό που σας ενδιαφέρει.

 

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την επισκεψηιμότητα αλλά και το κοινό του Stardome*, όπως και την παρουσίαση του Stardome* στην διεύθυνση: www.stardome.gr/mediakit/

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί την προβολή σας στο Stardome*, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ads@stardome.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...