παρακαλώ περιμένετε...
Stardome* Γενέθλιος Αστρολογικός Χάρτης
16.10.2006

      Το Stardome* παρουσίασε την πρώτη από μια σειρά προσωπικών αστρολογικών υπηρεσιών που θα προσφέρει στα μέλη του, τον Stardome* Γενέθλιο Χάρτη (Stardome* Birth Chart). Μια υπηρεσία που προσφέρεται πρώτη φορά στο Ελληνικό Ίντερνετ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ο αστρολογικός χάρτης είναι μια υπηρεσία που αναπτύξαμε για εσάς και βασίζεται σε ένα δικό μας σύστημα υπολογισμού που προσφέρει ακρίβεια και μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και άλλες νέες υπηρεσίες που σύντομα θα έχετε στη διάθεση σας.

          

    Σήμερα στο Stardome* μπορείτε να δείτε την αστρολογική εικόνα της ημέρας και ώρας γέννησης σας, και αυτό θα σας έχει γεμίσει απορίες, κάτι που είδαμε και στα σχόλια. Να σας ενημερώσουμε ότι σύντομα θα έχετε στη διάθεση σας Αστρομαθήματα για τα βασικά στοιχεία που απεικονίζονται στον χάρτη σας, αλλά και αναλυτικές υπηρεσίες ερμηνείας του δικού σας χάρτη.

 

    Η υπηρεσία Stardome* Γενέθλιος Χάρτης προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μέλη του Stardome*. Είναι εύκολο, γρήγορο και χωρίς καμία χρέωση το να γίνεις μέλος του Stardome*, γίνε τώρα και θα έχεις στη διάθεση σου τον δικό σου Γενέθλιο Αστρολογικό χάρτη.

 

      Για να δείτε τον δικό σας Stardome* Γενέθλιο Αστρολογικό Χάρτη μπορείτε να επιλέξετε στο banner στο δεξί μέρος της σελίδας του Stardome*, ή να επιλέξετε στο δικό σας μενού μέλους (το τελευταίο μενού στα αριστερά μετά την είσοδο σας στο Stardome*) και θα μεταβείτε στην σελίδα όπου θα πρέπει να εισάγεται τα ακριβή στοιχεία για την ημέρα και ώρα γέννησης σας. Το κουτάκι Θερινή ώρα (ώρα πολέμου), το επιλέγετε μόνο αν την ημέρα και ώρα που γεννηθήκατε ίσχυε η θερινή ώρα (η Θερινή ώρα ξεκίνησε να ισχύει το 1974). Επίσης αν επιλέξετε το κουτάκι «Ενημέρωση των στοιχείων μου» τότε πατώντας το πλήκτρο "Εμφάνιση" η ημερομηνία & η ώρα γέννησης καθώς και το ζώδιο και ο ωροσκόπος σας θα ενημερωθούν στο Προφίλ σας.

       Και να σας υπενθυμίσουμε ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτημα σας ελέγξτε πρώτα την επιλογή FAQ (frequently asked questions) στο επάνω μέρος της σελίδας και αν δεν βρείτε την απάντηση στο ερώτημα σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας από την επιλογή Επικοινωνία (στο κάτω δεξιά μέρος της σελίδας).

 

    Ο Γιώργος Πανόπουλος και όλοι εμείς στο Stardome* συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να αναπτύσσουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες που θα παρουσιάζονται σε τακτά διαστήματα στο Stardome*.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...