παρακαλώ περιμένετε...
Crystal Queen: Η ομορφιά πηγάζει από την εσωτερική ενέργεια!
Stardome* @ 24.07.2014

Μέσα από την προσωπική ανάγκη για ένα προσεγμένο “look” γεννήθηκε η επιθυμία της δημιουργίας κοσμημάτων, αρχικά για την ίδια τη σχεδιάστρια, από ημιπολύτιμους λίθους και ασήμι - κοσμήματα που να έχουν διάρκεια στο χρόνο, αλλά και να προσφέρουν τον αέρα της πολυτέλειας που μας αξίζει σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Η σχεδιάστρια της Crystal Queen, φανατική λάτρης της Ελλάδας, εμπνέεται, δημιουργεί και παράγει μόνο στην Ελλάδα· με σκοπό να ανοίξει, σύντομα, τα φτερά της εταιρείας Crystal Queen σε όλη την Ευρώπη.

Advertisement

Η μεγάλη αγάπη για τις ημιπολύτιμες πέτρες που φέρεται να έχουν «ξεχωριστές» θετικές ιδιότητες η καθεμία, συμπληρώνει ευχάριστα τον σκοπό για τον οποίο τα φοράμε!

Στο crystalqueen.gr θα βρούμε κοσμήματα που μας ταιριάζουν, είναι κλασσικά, κομψά, λιτά και σύμφωνα με τις ανάγκες, μας φροντίζουν και εσωτερικά! Εξερευνώντας το e-shop, μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε πληροφορίες για όλους τους ημιπολύτιμους λίθους που στολίζουν τα κοσμήματα. Κάθε κρύσταλλος έχει τη δική του ιστορία! Πολλά από τα σχέδια συνοδεύονται και από σύμβολα για τα οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αντίστοιχη κατηγορία.

Εμείς στο Stardome* λατρέψαμε τα παρακάτω κοσμήματα, τα οποία και αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα από τη εξαιρετική δουλειά της Crystal Queen.

Βραχιόλι από λευκό μαργαριτάρι με βούδα από κοράλλι και μια πέτρα τιρκουάζ

BS13713_web page.jpg

 

Μαργαριτάρι: Το μαργαριτάρι χαρίζει αισιοδοξία, ζωτικότητα, ευεξία, υγεία, μακροζωία και δύναμη. Ένα κόσμημα με μαργαριτάρι μπορεί να φέρει πλούτη σε όποιον το φοράει και να βελτιώσει  τα οικονομικά του και τις συνθήκες της εργασίας του. Προσφέρει γαλήνη, ηρεμία, ειλικρίνεια, αγνότητα και ακεραιότητα χαρακτήρα. Βοηθά στη θεραπεία  παθήσεων του λαιμού και των πνευμόνων.
Φροντίδα: Τα μαργαριτάρια πρέπει να προστατεύονται από τη ζεστή ή τη φλόγα, τα οξέα, τον ιδρώτα και τα καλλυντικά. Καθαρίζεται μόνο με σαπούνι και νερό ενώ πρέπει να αποφεύγεται ο καθαρισμός με χρήση ατμού.

Κοράλλι: Ένα από τα ισχυρότερα φυλαχτά, χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για να διώχνει τα κακά πνεύματα. Απορροφά την αρνητικότητα, βελτιώνει τη ζωή και φέρνει ηρεμία. Διώχνει την κατάθλιψη και οδηγεί σε πνευματική ισορροπία. Φέρνει τύχη και ευτυχία. Θεραπεύει τις δερματικές παθήσεις.
Φροντίδα: Καθαρισμός γίνεται μόνο με σαπούνι και νερό, ενώ πρέπει να αποφεύγεται ο καθαρισμός με χρήση ατμού. Είναι ευαίσθητο στη ζέστη, στον ιδρώτα και τα οξέα.

Τιρκουάζ: Το Τιρκουάζ είναι μια εξαιρετική πέτρα που χρησιμοποιείται ως φυλαχτό εδώ και εκατοντάδες χρόνια, θεωρώντας πως ενώνει τη γη με τον ουρανό και έτσι ενώνει την αρσενική και θηλυκή ενέργεια. Προάγει την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων και βοηθά στη δημιουργική επίλυση των προβλημάτων, ηρεμώντας τα νεύρα. Έχει αντιφλεγμονώδη και αποτοξινωτική δράση.
Φροντίδα: Καθαρίζεται με νερό βρύσης χρησιμοποιώντας μια μαλακή οδοντόβουρτσα. Το ξεπλένετε και αφού το σκουπίσετε με μια πετσέτα το αφήνετε να στεγνώσει στον αέρα. Απαγορεύεται η χρήση χημικών.

 

Ροζάριο από λευκό μαργαριτάρι με σταυρουδάκια από επιχρυσωμένο ασήμι 

KRG94.JPG

 

Ροζάριο με αμέθυστο και μαργαριτάρια 

KR23912.JPG

 Αμέθυστος: Εξαιρετικά ισχυρή και προστατευτική πέτρα. Παραδοσιακά τη φορούσαν για να αποφύγουν τη μέθη και την υπερβολή. Βοηθά στην εγκατάλειψη των κακών συνηθειών και των εμποδίων καθώς ανοίγει μια άλλη πραγματικότητα, μεταλλάσσοντας την ενέργεια σε αγάπη. Βοηθάει στους πονοκέφαλους και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Φροντίδα: Καθαρισμός γίνεται μόνο με σαπούνι και νερό, ενώ πρέπει να αποφεύγεται ο καθαρισμός με χρήση ατμού. Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου. Προσοχή η έκθεση μεγάλης διάρκειας στο ήλιο μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα του.  

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...