παρακαλώ περιμένετε...
Stardome* Live Video Chat με την Ελισσάβετ Σπυρίδη!
Stardome* @ 12.03.2013

Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 20:00. Μη το χάσεις!

Ο ανάδρομος Ερμής έφερε τελικά την ανατροπή του! Το 1ο Stardome Live Video Chat μεταφέρεται από την Πέμπτη 14 Μαρτίου που ήταν προγραμματισμένο, για την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 8 βράδυ για να διαρκέσει περισσότερο! Και το θέμα του δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τις Ερωτικές Σχέσεις των Ζωδίων!

 

Έτσι, την Πέμπτη 28/3, από τις 8 το βράδυ, εσείς ρωτάτε ζωντανά τις ερωτικές σας απορίες και η Ελισσάβετ Σπυρίδη, η συντάκτρια των Ερωτικών Προβλέψεων του Stardome* απαντά.

 

Και επειδή μπορεί να έχεις απορίες για το πώς θα διεξαχθεί το Stardome* Live Video Chat, συγκεντρώσαμε για σένα τις πιο πιθανές και τις απαντάμε!

 

- Από που μπορώ να παρακολουθήσω το Stardome Live Video Chat?

 

Το Stardome Live Video Chat θα μεταδίδεται παράλληλα:

1. Στη ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Stardome, www.stardome.gr/chat

2. Στην ειδική εφαρμογή στη fanpage μας στο Facebook,  http://www.facebook.com/Stardome.gr

 

 

- Πως μπορώ να κάνω ερωτήσεις;

Μπορείς να θέσεις τις ερωτήσεις σου σε όλη τη διάρκεια του Live στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Stardome* Live Video Chat και στην εφαρμογή στο Facebook, στο πεδίο καταχώρησης ερώτησης που έχουμε δημιουργήσει.

Στη σελίδα του site καταχωρείς την ερώτηση σου με το nickname που θα επιλέξεις και ένα e-mail. Στην εφαρμογή του facebook, καταχωρείς τις ερωτήσεις με τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο facebook.

 

- Θα απαντηθεί σίγουρα η ερώτηση μου;

 

Θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν από την Ελισσάβετ οι περισσότερες ερωτήσεις που θα τεθούν. Όπως είναι προφανές, για να απαντηθούν όσο το δυνατό περισσότερες στη διάρκεια του live, οι ερωτήσεις θα πρέπει να είσαι όσο το δυνατό πιο ακριβείς και σύντομες.

 

Γι' αυτό το λόγο, δεν είναι δυνατό να απαντηθούν οι ακόλουθες κατηγορίες ερωτήσεων:

1. Ερωτήσεις που δίνονται γενέθλια στοιχεία. Είναι αδύνατο για κάθε ερώτηση να μελετούμε γενέθλιους χάρτες και χάρτες συναστρίας.

2. Ερωτήσεις ωριαίας αστρολογίας. Για παρόμοιους λόγους όπως και παραπάνω.

 

Αν υπάρχουν ερωτήσεις στο τέλος του live που δεν έχουν απαντηθεί, θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν όσες είναι δυνατό με προσωπική επικοινωνία στο e-mail που έχετε δηλώσει ή στο επόμενο Stardome* Live Video Chat.

 

- Αν χάσω το Stardome* Live Video Chat ή θέλω να ξαναδώ την απάντηση μου, έχω την δυνατότητα να το παρακολουθήσω ξανά;

 

Το 1ο Stardome Live Video Chat θα βιντεοσκοπείται και τις επόμενες μέρες θα μπορείς να παρακολουθήσεις όλη τη συζήτηση και τις απαντήσεις που έχουν δοθεί.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...