παρακαλώ περιμένετε...
ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ
10 λόγοι για να ερωτευτείς με Παρθένο
Stardome* @ 14.02.2014

Εδώ στο Stardome* πιστεύουμε ότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα. Αλλά από τη μια πλευρά η δημοφιλής κουλτούρα, από την άλλη οι πιέσεις των αναγνωστών μας (μη μιλήσουμε δε για τον υπεύθυνο επικοινωνίας που θα πέσει άρρωστος), αποφασίσαμε σε μια μέρα να σου δώσουμε από 10 λόγους για να τα φτιάξεις με κάθε ζώδιο! Γιατί όλοι έχουν προτερήματα και όλοι έχουν ένα εκατομμύριο λόγους για να αγαπηθούν… Και φτάνοντας στο ζώδιο της Παρθένου δεν πρέπει μόνο να υπάρχουν αυτοί οι λόγοι. Πρέπει να τους υποστηρίξεις κιόλας έμπρακτα και στην εντέλεια!

1. Σε περίοπτη θέση!

Δεν έχεις να κάνεις εδώ με ένα χαρακτήρα που επιλέγει να μπει σε σχέση έτσι γιατί δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και είπε να το δοκιμάσει! Ένας/Μια Παρθένος επιλέγει με συγκεκριμένα κριτήρια, με το δικό του/της τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και με άξονα το κατά πόσον τον καλύπτεις επικοινωνιακά, σωματικά και συναισθηματικά. Με απλά λόγια αν είσαι ο/η special one ενός/μιας Παρθένου ανήκεις σε ένα club με ελάχιστα μέλη. Θα πρέπει να θεωρείς  τον εαυτό σου τυχερό και να μην προδώσεις αυτή την εμπιστοσύνη.

 

2. F*ck my brains out!

Ωραία τα six pack και τα γυμνασμένα κορμιά. Ωραίο το στυλ, το ύφος και το πλασάρισμα. Και να έισαι σίγουρος/η ότι ένας/μια Παρθένος έχει δοκιμάσει τη σαρκική απόλαυση με επίκεντρο όλα αυτά. Όμως αυτό που πραγματικά θα τον/την κινητοποιήσει για να μπει σε μια σχέση και να επενδύσει χρόνο και συναίσθημα με σκοπό τη συντροφικότητα έχει να κάνει με το μυαλό. Πρέπει να είσαι ναρκωτική ουσία, πρέπει να αισθάνεται ότι ποτέ δεν ξέρει τι να περιμένει πως θα ακούσει από το στόμα σου. Η κλειδαριά και το κλειδί βρίσκονται στο μυαλό του/της. Μόνο.

 

Είσαι σε σχέση με Παρθένο; Τον/την θες και δε ξέρεις πως να τον/την προσεγγίσεις; Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για την ερωτική σας χημεία μόνο με το συνδυασμό Ζωδίων - Ωροσκόπων σας! Απόκτησε το την Ερωτική Συναστρία Ζωδίου - Ωροσκόπου μόνο από το Stardome*! Κάνε κλικ εδώ!

 

3. Έχω μια λύση για κάθε σου πρόβλημα

Η πρακτικότητα πάει πακέτο με την ευστροφία για τον/την Παρθένο που είναι μετρ στο να λύνει οποιοδήποτε πρακτικό, καθημερινό, διαδικαστικό πρόβλημα μπορεί να ανακύψει. Μαζί του/της δε χρειάζεται να ανησυχείς ποτέ για οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά στη κοινή σας καθημερινότητα. Μπορεί να ταιριάξει γάντι στο πρόγραμμα σου. Μπορεί να οργανώσει τη ζωή σου. Μπορεί να είναι αληθινό στήριγμα με πράξεις και όχι στα λόγια.

 

4. Αλλά έχω και ένα πρόβλημα για κάθε σου λύση...

Είναι περίεργος/η και θέλει να μαθαίνει συνέχεια - δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Όμως εδώ αρχίζει και το ενδιαφέρον κομμάτι... Δεν θέλει να μάθει τι συνέβη, πότε και με ποιους; Δεν είναι Δίδυμος το παιδί! Θέλει να μάθει «Γιατί;». Πίσω από κάθε πράξη ζητά μια εξήγηση και πίσω από κάθε λέξη ένα κίνητρο. Έτσι για κάθε λύση ή πρόταση σου θα πάρεις αρχικά πίσω  μια λίστα με τα λάθη και τα προβλήματα της. Έτσι για να μη νομίζεις ότι η ζωή είναι εύκολη. Αλλά για κάποιο λόγο, όλο αυτό το κάνει με ένα τρόπο τόσο γοητευτικό που δε ξέρεις αν θέλεις να τον/την βρίσεις ή να τον/την γδύσεις ... Χμ... Ίσως και τα δύο...

 

5. Μη μπερδεύεις τα πράγματα!

Με ένα/μια Παρθένο τα πράγματα πρέπει να είναι νέτα σκέτα, μιλημένα - ξηγημένα! Από τη πρώτη σχεδόν στιγμή της σχέσης θα φροντίσει να καταλάβεις πόσο χρόνο μπορεί να διαθέσει, τι μπορεί και δεν μπορεί να προσφέρει και τι ακριβώς ζητάει από τη κοινή σας πορεία. Ναι, μπορεί σε πιο ρομαντικούς, αυθόρμητους χαρακτήρες αυτό να μοιάζει περιοριστικό, όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι είναι η πρακτική διάσταση της σχέσης στην οποία (αρχικά τουλάχιστον) επικεντρώνεται ένας/μια Παρθένος. Είναι δεύτερη φύση του/της και μέρος της γοητείας του/της, τι να κάνουμε;

 

6.  Sex addict (1)

Βλέπεις αυτό το γλυκό βλέμμα και την ήπια ιδιοσυγκρασία και ξέρω τι σκέφτεσαι... Δεν το ‘χει... Και εκεί ακριβώς είναι που την πατάς μια και καλή με τη πάρτη του/της. Ένας/Μια Παρθένος έχει μια ασύλληπτα ρεαλιστική και εργασιομανή φύση που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την οργιαστική σεξουαλική ταυτότητα που κρύβει κάτω από το περιτύλιγμα. Απλά δεν αισθάνεται την ανάγκη να κομπάζει για ό, τι έχει κάνει. Προτιμά να σου δείξει...

 

7. Sex addict (2)

Και μη γελιέσαι, η σεξουαλική διάσταση της σχέσης είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική με τη πρακτική και τη συναισθηματική, αν όχι περισσότερο... Η σχέση του/της με το σώμα, τις αισθήσεις και την ηδονή είναι η πιο... πολύπλοκη που θα συναντήσεις. Και ναι, η πολυπλοκότητα επεκτείνεται σε όλο το φάσμα ερμηνειών. Δεν θα βαρεθείς, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μάθε τώρα πόσο ταιριάζετε! Το Stardome* LOVE MATCH αναλύει την ερωτική χημεία με το/τη σύντροφο σου σε 10 κατηγορίες και αποκαλύπτει τη δυναμική της σχέσης σας! Απόκτησε το αποκλειστικά για τη δική σου σχέση! Κάνε κλικ εδώ!

8. Sex addict (3)

Το δυνατό σημείο του ζωδίου και μια από τις λέξεις που συνδέεται μ' αυτό είναι «η τεχνική». Ελεύθεροι οι συνειρμοί...

 

9. Καρδιά στην Ατλαντίδα

Όσο προκλητικά πολύπλοκη είναι η σεξουαλική ταυτότητα ενός/μιας Παρθένου, άλλα τόσο μπερδεμένη κι αμήχανη είναι η ανταπόκριση του/της στα συναισθήματα. Μια εκδήλωση τρυφερότητας, ένας λόγος υποστήριξης, μια πράξη γνήσιου ενδιαφέροντος που υποδηλώνουν ότι αισθάνεσαι πράγματα για εκείνον/η μπορεί να τον/την κάνει να κοκκινίσει, να ντρέπεται ή να γίνει απότομος/η. Ο συναισθηματικός κόσμος του/της είναι ένας λαβύρινθος, βαθιά κρυμμένος. Αυτό κάποιες φορές θα σε απογοητεύει. Όμως τις περισσότερες θα σε κάνει να θες να τον/την εξερευνήσεις πιο πολύ, πιο πολύ...

 

10. Η αγάπη σε κάνει καλύτερο

Ο Jack Nicholson στο «Καλύτερα δε γίνεται» λέει στην Helen Hunt ότι το κομπλιμέντο του για εκείνη είναι ότι «Με κάνεις να θέλω να είμαι καλύτερος άνθρωπος.». Αυτό είναι το στοίχημα της σχέσης σου με ένα/μια Παρθένο. Να μην επαναπαυθείς ποτέ. Να γίνει καλύτερος μέσα από την αγάπη και να πας κόντρα στην αδράνεια και το συμβιβασμό. Αυτή κι αν είναι μια σχέση στοίχημα ζωής, ε;

Έχεις απορίες ή θες να ρωτήσεις κάτι για το άρθρο που μόλις διάβασες; Γίνε μέλος του Stardome* και γράψε την ερώτηση σου σε ένα ποστ στις Φυλές των Ζωδίων πατώντας εδώ.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...