παρακαλώ περιμένετε...
2015
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

(Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

 

Ήδη από τους προηγούμενους μήνες έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να ανακάμπτουν, με κάποιο τρόπο αυξάνεται το εισόδημα σου ή έχεις κάποιες έξτρα πηγές χρημάτων που σου δίνουν μια ανάσα ανακούφισης. Επιπλέον, μέχρις τις 11 Αυγούστου έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικά, να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στα σκαριά και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους πόρους που διαθέτεις. Βασική προυπόθεση γι'αυτό είναι να έχεις ξεκαθαρίσει εκ των προτέρων τι ακριβώς χρειάζεσαι και τι θέλεις, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις σωστή διαχείρηση των οικονομικών σου. Οι αγοραπωλησίες ευνοούνται, όμως και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η για τις ανάγκες και τις ελλείψεις σου.

Η είσοδος του Δία στην Παρθένο έως και το τέλος του έτους δείχνει πως θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, μετακινήσεις, επαφές και διάθεση για μάθηση και κοινωνικοποίηση. Ήρθε η ώρα να βγεις επιτέλους από το καβούκι σου, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ακόμα κι αν δεν τους ξαναδείς ποτέ, θα σου έχουν μάθει κάτι. Βρες τρόπους και χρόνο να ταξιδέψεις, να μάθεις κάτι καινούργιο και να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Πλέον έχεις τη δυνατότητα να δεις τις καταστάσεις από μια αποστασιοποιημένη και αντικειμενική σκοπιά χωρίς έντονους συναισθηματισμούς και να κρίνεις πιο ψύχραιμα όλα όσα συμβαίνουν. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει τόσο καιρό.

 

 

 

Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

(Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

 

Η πρόκληση με τον Κρόνο στο Τοξότη και επομένως μέσα στον 6ο οίκο σου, είναι πως θα πρέπει να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και να ανταπεξέλθεις σε πολύ απαιτητικά ωράρια, υποχρεώσεις και ευθύνες. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία τεστάρεται η παραγωγικότητα και η υπευθυνότητα σου και γι'αυτό το λόγο πρέπει να δώσεις τον καλυτερο σου εαυτό χωρίς γκρίνια, μουρμούρα και παράπονα. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να περιμένεις πως θα σε εξυμνήσουν εάν τα κατάφερες καλά ή θα σε ανταμείψουν άμεσα, όμως να θυμάσαι πως αν σε βάθος χρόνου θα αναγνωριστεί αυτή η προσπάθεια σου. Για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλο αυτό, θα πρέπει να μην σπαταλάς άσκοπα την ενέργεια σου, να φροντίσεις πάρα πολύ το σώμα και την υγεία σου και αν χρειαστεί να κάνεις ορισμένες αλλαγές στις συνήθειες και στα ωράρια σου.

Το διάστημα από 14/6-17/9 ο Κρόνος θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε έχεις δημιουργήσει περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο, είτε πρόκειται για μια σχέση είτε για κάτι επαγγελματικό. Οτιδήποτε συμβαίνει ή ξεκινάει τώρα σου υπενθυμίζει ότι έχει ευθύνες, υποχρεώσεις, όρια και εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε μπορεί να χάσεις τον ενθουσιασμό σου, να απογοητευτείς και να συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος έχει στοιχεία που σε δυσαρεστούν ή δεν σου ταιριάζουν τελικά. Εάν είσαι ελεύθερος/η, τότε δυσκολεύεσαι να αφεθείς στον έρωτα και το πάθος ή να ενθουσιαστείς. Αντιθέτως, αναζητάς μια σοβαρή και κατάσταση με κάποιο άτομο που θα μπορέσεις να χτίσεις κάτι ουσιαστικό.

 

 

 

Εκλείψεις 2015

 

20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

 

Οι Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Κριού-Ζυγού σε επηρεάζουν άμεσα και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια και από την άλλη πλευρά την κοινωνική καταξίωση και τις φιλοδοξίες. Έρχονται ριζικές αλλαγές σε επαγγελματικό, επιθυμείς να κάνεις κάτι μεγάλο, να βγεις έξω και να αναγνωριστείς όμως από την άλλη κάτι μπορεί σε κρατάει πίσω και να σου υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα ή σε κάποιον που σε έχει ανάγκη. Μπορεί να έρθετε εμφανιστούν παρελθοντικές καταστάσεις ή φοβίες που θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσετε. Οι αλλαγές θα είναι δύσκολες, όμως όσο αντιστέκεσαι τόσο πιο επίπονο θα γίνεται.

Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες μέχρι τώρα, σου αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και αντίληψης και μπαίνεις σε μια διαδικασία διαπραγματεύσεων για τα επαγγελματικά σου πλάνα και την εξέλιξη σου. Αν έχεις μακροπρόθεσμα σχέδια και πλάνα που σχετίζονται με σπουδές ή εξωτερικό, θα πρέπει να τα ελέγξεις και να εξετάσεις όλα τα πιθανά ενδεχόμενα πριν προχωρήσεις στην πραγματοποίηση τους.

 

Από τη Starfemina

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 180 μέλη.

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...